• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.03.2021

15:19

JE L' PROBLEM, MARINIKA, ŠTO SAM REKAO ŠTA MISLIM? Vučićević "otresao" đilasovce: Zar vi stvarno mislite da je moguće da Đilasu nađu 70 skrivenih miliona, a da mu ne sude za utaju poreza?

Politika

JE L' PROBLEM, MARINIKA, ŠTO SAM REKAO ŠTA MISLIM? Vučićević "otresao" đilasovce: Zar vi stvarno mislite da je moguće da Đilasu nađu 70 skrivenih miliona, a da mu ne sude za utaju poreza?

Podeli vest

Đilasovski mediji danas su kao senzacionalnu vest objavili deo razgovora glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića sa voditeljem jutarnjeg programa TV Pink Predragom Sarapom, "za vreme reklama", tokom kojeg je Vučićević rekao kako misli da će Draganu Đilasu zbog utaje poreza suditi kao bivšem predsedniku Francuske Nikoli Sarkoziju


Oduševljana otkrićem privatnog razgovora Vučićevića i Sarape, Đilasova Marinika Tepić je na društvenim mrežama pokrenula još jednu senzacionalnu "aferu:

- Kakvih 10 sekundi na Pinku! Neko zaboravio da spusti regler kao onomad na RTS-u i otkrio ceo scenario prvo ovakvih javnih suđenja, a onda i režiju za sve ostalo: Vučićeviću kod Sarape izletela cela montaža procesa za Đilasa! - napisala je Marinika Tepić, a onda je od glavnog urednika Informera dobila odgovor kakav je i zaslužila:

- Ne znam čime se vi hvalite?! Šta je problem Marinika?! Rekao sam ono što mislim. A mislim, znam da će tvom šefu Draganu Đilasu da sude jer je utajio porez. I da, mislim da neće da ga vode u pritvor pre presude. Da ti i takvi kao ti ne bi rekli da je to “politika” - napisao je Vučićević na Tviteru i nastavio:

Foto: printscreen Twitter

- Nego Marinika, a što ne probaš da demantuješ bilo šta o tajnim računima Dragana Đilasa?! I ti, Marinika, znaš da je gotov. Osim ako ne planirate da uz pomoć Tanje Fajon dekriminalizujete utaju poreza!

Foto: printscreen Twitter

Vučićević je odgovarajući Mariniki Tepić naglasio da nije reč ni o kakvoj "montaži" i da to ona odlično zna.

- Bolje počni odmah da tražiš gde ćeš da preletiš. Nego, šta ćete kada uskoro stignu zvanične potvrde iz Holandije, Luksemburga, Hongonga, sa Mauricijusa... da Dragan Đilas ima sve te tajne račune?! - upitao je Vučićević potpredsednicu SSP i dodao:

Foto: printscreen Twitter

- Je l’ ste vi to, Marinika, stvarno mislili da je moguće da Đilasu nađu 70 miliona dolara sakrivenih po celom svetu, a da mu ne sude i da krivično ne odgovara za utaju poreza?! Da se ja pitam, Đilas bi već omastio bukagije.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 3 godine

Ako mu ne sude i strpaju na doživotnu robiju za svaki tajni račun, onda su gori od njega.

Mapko

pre 3 godine

"Ako mu ne sude i strpaju na doživotnu robiju za svaki tajni račun, onda su gori od njega" Ne bih me cudilo, da ne zaboravimo da je DS kleptopartija dok je bila na vlast, nezakonito, bolje receno protivustavno je dala otkaz stotinama sudijama i ubacila svoje sudije u sudstvo. Niko se ne cudi sto godinama pojedini iz opozicije nisu optuzeni a jos manje kaznjeni zbog svoje malverzacije i kradje ?

Zaharova

pre 3 godine

A sad se vidi tj. cuje ko je taj "istrazivacki tim Vecernjih novosti"

Rale

pre 3 godine

Posle onoga što smo čuli,jasno nam je da sud u ovoj zemlji ne sudi.Ne podnosim Djilasa ali oosle ovoga menjam mišljenje

Milan63

pre 3 godine

Neka svako radi svoj posao. Uloga medija je da iz brloga pokreću određene stvari, ali državni organi su ti koji daju konačnu reč i presuđuju. Imamo čitav niz zapadnih političara koji su pred sudskim organima odgovarali zbog raznih zloupotreba i niko tamo to nije proglašavao političkim progonom. Ako je Đilas OK, onda je OK, ako je muljao sa novcem, da odgovara kao i svi drugi i nema šta tu da Marinika Tepić govori. Dosadna je.

Gle gle promenili ste pesmu

pre 3 godine

Kako to "utaja poreza" zar nije bio "lopina", koja je "ukrala milione"? Sada ispada da je posteno zaradio, ali nije platio porez? Promenili ste pesmu? Vise nije lopov?

Vaka

pre 3 godine

Koga boli uvo za Djilasa, ne ispiraj mozak napacenom narodu.

zoran

pre 3 godine

Au..neko će omastiti bukagije, a neko livadu...

Pedja

pre 3 godine

ahahahahaha Vučićević će nekog da "otrese".... kakav klovn. Pa odvano me neko nije ovako nasmejao!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17