• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.04.2021

12:47

Navikli smo da iz Crne Gore odlaze na proslave "Oluje", da slušaju NATO i Brisel! PREDSEDNIK VUČIĆ prokomentarisao Krivokapićev potez /VIDEO/

Politika

Navikli smo da iz Crne Gore odlaze na proslave "Oluje", da slušaju NATO i Brisel! PREDSEDNIK VUČIĆ prokomentarisao Krivokapićev potez /VIDEO/

Podeli vest

Predsedik Srbije Alekadnar Vučić vakcinisao se danas u Rudnoj Glavi, posle čega se obratio javnosti

Predsednik je još jednom pozvao građane da se vakcinišu, nakon čega je odgovarao na pitanja novinara.

Na pitanje novinara RTS-a da prokomentariše odluku crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića za smenu ministra Vladimira Leposavića iz Crne Gore, Vučić kaže da se Srbija ne meša u unutrašnje odnose Crne Gore.

- Ne mešamo se u njihove unutrašnje odnose. Nastavićemo da pomažemo svom narodu u Crnoj Gori. Mislim da svi građani Srbije treba da znaju da smo mi prilično naučili da iz Crne Gore odlaze na proslave "Oluje" i da svaki put moraju da dobro čuju i pažljivo slušaju ono što govore predstavnici NATO-a, Stejt departmenta i Brisela, a malo ređe ili ne moraju da čuju Beograd. Naša je obaveza da pokazujemo i poštovanje za tuđe žrtve, ali da poštujemo i svoje nacionalne interese - rekao je Vučić.

Predsednik je naveo da se ne obazire na pisanje medija u vlasništvu predstavnika bivšeg režima koji kritikuju dodelu vitamin penzionerima.

- Mi smo vitamine i minerale kupili od devet proizvođača, a oni su videli tog jednog čoveka jer razmišljaju kako bi oni uzeli pare. Nemamo mi taj kapacitet za proizvodnju vitamina, morali smo da uključimo devet proizvođača - rekao je Vučić.

On je na pitanje zašto se baš sada vakcinisao i zašto u Rudnoj Glavi odgovorio da voli narod u tom kraju, što je propraćeno aplauzima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jeca

pre 3 godine

Predsednik se bori za svoj narod gde god da je on. To se zna, na njega svako može da se osloni. Posebno je divan gest što se vakcinisao u malom mestu i time još jednom pokazao svoju veličinu

Romanija

pre 3 godine

Obaveza je Srbije da pomaže svoj narod bez obzira gde žive, pa i onaj koji žive u Crnoj Gori.

Višnja

pre 3 godine

I Krivokapić počinje da pokazuje svoju pravu narav, tako da sa njihove strane ne očekujem noramlizaciju odnosa u skorije vreme.

Nešo N

pre 3 godine

Čim Krivokapić planira da pre poseti Prištinu nego Begrad pokazuje da politika Crne Gore prema Srbiji nije dobronamerna.

Sanja

pre 3 godine

Predsednik se svakodnevno, neumorno trudi da obezbedi gradjanima svaki vid pomoci protiv korona virusa. Neizmerno sam mu zahvalna na tome. Poneo se u ovoj situaciji, kako mnogi nisu, iako smo mi mala drzava. Niko nema pravo bilo sta da kaze na to, jer cinjenice i rezultati dovoljno govore!

Glasinac

pre 3 godine

Sanja: Vučić je dokazao da mu je zdravlje ljudi na prvom planu i to zaista zaslužuje svaku pohvalu.

Suncica

pre 3 godine

To samo o njima govori, mi cemo nastaviti da pomazemo svima.

Ivana

pre 3 godine

Srbija gleda svoja posla, svoje interese. Srbija je svoja! Kako se drugi postave prema nama, tako ćemo i uzvratiti i to je to.

Olja

pre 3 godine

Srbija poštuje tuđe, ali čuva i brani svoje. Šta radi crnogorska vlada, to je njihovo. A, drago mi je što se Vučić vakcinisao i tako dao primer svima koji se do sada nisu vakcinisali.

Mily

pre 3 godine

Srbija nikada nece okrenuti ledja Crnoj Gori, pogotovo ne nasem narodu koji tamo zivi, koliko god crnogorske vlasti to zagovarale!

Marko

pre 3 godine

Ma, briga nas za unutrašnju politiku Crne Gore... Što se vitamina tiče, vrednost paketa koja, ako se ne varam, iznosi nešto više od 2000 dinara nije zamenarljiv, a svakako je lep gest i prikladan znak pažnje. Od paćenika iz opozicije i ne očekujemo bolje.

Toma

pre 3 godine

Vučić će uvek izaći našem narodu u CG u susret. Mislim da je sjajan potez što se vakcisao u manjem mestu i tako ce motivisati i ostale da ucine.

Dragan

pre 3 godine

Srbija se neće mešati u unutrašnje odnose Crne Gore i uvek će štititi interese svog naroda.

Sofija

pre 3 godine

Србија се не меша у унутрашње односе Црне Горе али ће да помаже свом народу

Siniša

pre 3 godine

Navikli smo da ne očekujemo lepe stvari iz Crne Gore ali mi smo uvek spremni za kompromis i za saradnju, nadam se da će oni to shvatiti i prihvatiti našu ispruženu ruku prijteljstva i da ćemo započeti sa ozbiljnom saradnjom na obostranu korist ali moraju shvatiti i to da naša vlast nikada nije niti će raditi protiv naših nacionalnih interesa.

Milenko

pre 3 godine

Krivokapic pokazuje da je sto puta gori od Djukanovica!

Psi

pre 3 godine

Ne mesati se a pomoci narodu CG, to je jedini nacin.

cvorak

pre 3 godine

Navikli na razna ponizenja ali smo se uvek uzdigli i bili jaki.

Elena

pre 3 godine

Krivokapic pricao jedno dok nije dosao na vlast, kako je seo u fotelju promenio plocu. Postao je Milo 2.

Mare

pre 3 godine

Ocekivalo se tako ,ko nas voli mi smo im samo konkurencija.Srbija je uvek bila uz svoj narod.

Verica

pre 3 godine

Predsednik Vucic brine za zivot i zdravlje penzionera Srbije.

Mirka

pre 3 godine

Mi se nikada ne mešamo u unutrašnju organizaciju bilo koje zemlje u regionu. To je njihova stvar! Oni uvek komentarišu svaki naš potez, ali mi nismo kao oni. Mi gledamo naš narod, i našu zemlju.

Jovo

pre 3 godine

Crna Gora nikako da shvati da joj srbi trebaju. Pola Crne Gore se školuje u Srbiji, pa ostane tu i da živi. Kad bi smo se mi tako ponašali kao oni gde bi to završilo?

Markic

pre 3 godine

Srbija mora da brine o srpskom narodu koji zivi u crnoj gori i to je najvaznije.

Dragojla

pre 3 godine

Nista neuobicajeno od CG. Ali to nas nece naterati da okrenemo ledja nasem narodu koji zivi na prostoru CG

Vesna

pre 3 godine

Mi smo uvek svima prijatelji, ali ne uzvraćaju svi istom merom.

Koki

pre 3 godine

Šokirana sam ovim potezima koji dolaze iz bratske nam zemlje.

Ivana1986

pre 3 godine

Mi smo pokazali da smo iskreni u odnosima.

Nikola

pre 3 godine

Krivokapic se dobro pretvarao dok su mu trebali glasovi srba, a onda je pokazao svoje pravo lice

Ratko

pre 3 godine

Navikli smo da crnogorski političari stalno napadaju i rade sve protiv srba i srbije

Petar

pre 3 godine

Mnogo sam nade polagala u Krivokapica kao premijera, ali ovaj njegov potez me je itekako razocarao.

Ivana

pre 3 godine

Srbija ne treba da se meša u unutrašnje stvari Crne Gore, ali treba da pomogne svom narodu u regionu, i u Crnoj Gori.

Milena

pre 3 godine

Kao što je i sam predsednik Srbije rekao, gledacemo svoja posla i necemo se mesati u tudja, ali svoj narod u Crnoj Gori cemo uvek podrzati, jer Srbija ne zaboravlja svoj narod gde god se nalazio. A sto se tiče Krivokapića, navikli smo mi na takvu vrstu izdajnika.

Milena

pre 3 godine

Naša država je uvek spremna da se bori za svoj narod gde god se nalazio, ali ne i da se mesa u internu politiku nsih suseda Crnogoraca, svoje probelem svakako trebaju sami resavati, kao sto i mi resavamo nase najbolje sto znamo.

Milena

pre 3 godine

Na takvu vrstu izdajnika kao što je Krivokapić smo vec odavno navikli, svako kad tad pokaže svoje pravo lice, zar ne....

Ana

pre 3 godine

Neko se trudi da uspostavi što bolju komunikaciji i saradnji izmedju dve bratske zemlje dok drugi čini sve suprotno.

Rankov

pre 3 godine

Pa prilicno jasno im je stavio do znanja da CG ipak treba da razmisli o svom stavu prema Srbiji!

Vuk

pre 3 godine

srbija kao nezavisna i stabilna drzava vodi diplomatsku politiku postujuci sve svoje susede u regionu podjednako pa tako i Crnu Goru ne mesajuci se u njenu unutrasnju politiku ali jasno izrazavajuci stav o tome da ce uvek pomagati srpski narod u toj drzavi

Stevan

pre 3 godine

Poslednji primer sukoba u vladi CG jasno ukazuje da Krivokapić nema samostalnost u radu, izneverio je sve čestite Srbe koji su ga podržali!!!!

Ana

pre 3 godine

O tome sto neki slave Oluju, to su potplacenici, ali ne padamo na njihove igre, tu smo za svoj narod i nikada ga necemo napustiti.

zoran

pre 3 godine

eh kad bi svi tako radili da se ne mesaju u tudje unutrasnje poslove kao sto ostali zabadaju nos u nasu drzavu kao i ostale manje drzave gde bi nama kraj bio..

Erdoglijanac

pre 3 godine

Zalosno je to kad nam rade oni koji su nam braca,to su izdajnici srpskog naroda.

Marina

pre 3 godine

Predsednik Vucic se bori za svoj narod gde god da je on. To se zna, na njega svako može da se osloni. Posebno je divan gest što se vakcinisao u malom mestu i time još jednom pokazao svoju veličinu

Srdjan

pre 3 godine

Pod hitno inicirati nove izbore u Crnoj Gori jer je volja naroda prevarena.

Sanja

pre 3 godine

Црногорци од како су се отцепили од нас нису баш своји.

Bojan

pre 3 godine

Sramota od Zdravka,da li je on cuo o slobodi misljenja? Drugo covek se vrlo brzo povinuo doskorasnjim Milovim finansijerima.Ta politika srbo mrzenja je skinula Mila valjd atoliko zna.

Una84

pre 3 godine

Srbija pomaze svoju bracu u Crnoj Gori,ali politika Milova koju nastavlja Krivokapicje politika razdora,al to sve vise povezuje Srbe.Predsednik Vucic neec se mesa u unutrasnje stvari CG..ali ce sigurno zastiti Srbe.

Mile

pre 3 godine

Crnogorci su nasa braca i Srbija nikad nece okrenuti ledja Crnoj Gori

Luka

pre 3 godine

E moj Krivokapiću, kako si samo obmanuo narod koji ti je ukazao poverenje. Isti si kao Milo! Sramota.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17