• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

20.04.2021

12:07

LJUDI, BITNO JE DA SE VAKCINIŠEMO! Vučićević na Pinku: Srbija je na vreme obezbedila četiri vrste vakcina i to je zasluga naše politike! /VIDEO/

Politika

LJUDI, BITNO JE DA SE VAKCINIŠEMO! Vučićević na Pinku: Srbija je na vreme obezbedila četiri vrste vakcina i to je zasluga naše politike! /VIDEO/

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je da će svaki lekar potvrditi što se imunizacije tiče, da vakcina ne garantuje da se nećemo razboleti od korone, ali da je sigurno da ’’nećete biti teških slučajeva’’


- Nemate ni jedan slučaj revakcinisanog pacijenta mlađeg od 90 godina da je umro posle revakcine – istakao Vučićević za Pink.

- Aposlutno je neophodno vakcinisati se. Ovo je bolest koja neće trajati samo ovo leto ili zimu – dodao je i naglasio da stručnjaci kažu da će korona biti nešto sa čime ćemo morati da živimo, te da je bitno da se vakcinišemo.

Kako kaže, neke zapadne zemlje i njihovi lideri ne uvoze kineske i ruske vakcine i naglasio je da je to zbog geopolitike.

- Slovačka vlada je uvezla 200.000 Sputnjik vakcine iz Rusije i momentalno je smenjena. Sve je pošteno bilo, taj premijer Slovačke je smenjen i svi njegovi ministri, jer su uvezli vakcine da vakcinišu najstarije građane te zemlje – naglašava i dodaje da su ih, da podnesu ostavku, naterale "zapadne gazde".

Foto: printscreen

Ističe da je Srbija vodila nezavisnu politiku u ovoj "vakcinalnoj krizi sa koronom"’ jer smo rekli da nas ne interesuje odakle je vakcina.

- Srbija zahvaljujući predsedniku Vučiću je prva potpisala ugovor sa Fajzerom na svetu, ne računam SAD, Nemačku... – rekao je Vučićević.

Podseća da smo prvi dogovorili isporuku vakcina i sa "Sinofarmom" i sa "Sputnjikom" i sa "AstraZenekom".

- Na vreme smo obezbedili četiri vrste vakcina i zato smo među svetskim rekorderima u vakcinaciji i to je zasluga naše politike. Zato mi razmišljamo kako da se otključamo dok se mnogi u Evropi zaključavaju – ističe Vučićević.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Hobit J Vučičević

pre 2 godine

Ma sada mi je uklonjena poslednja dilema, kada si ti potvrdio značaj vakcinacije ne znam ko normalan neće da se bocne. Kod tebe je drugi problem. Tebe su upropastile dosadašnje vakcine. Sve su mutirale.

E kad

pre 2 godine

ovaj zlotvor, plaćenik i prevarant navodi na vakcinisanje, obećavam da ja sasvim sigurno NEĆU.

Vns

pre 2 godine

Bio na Pinku a nije spomenuo Đilasa???? Pa šta mu je?

Hipnotisani režimski bot

pre 2 godine

Mislim da je Đilas kriv što se bacaju pare na vakcine koje narod neće, verovatno je kriv i za virus, a pogotovo za pedofiliju u Jagodini.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija