• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.04.2021

12:30

ĐILASE I MARINIKA, 'AJDEMO NA POLIGRAF, PA KO LAŽE DA IDE U ZATVOR! Palma u Skupštini: Pozivam nadležne organe da rade po zakonu!

Politika

ĐILASE I MARINIKA, 'AJDEMO NA POLIGRAF, PA KO LAŽE DA IDE U ZATVOR! Palma u Skupštini: Pozivam nadležne organe da rade po zakonu!

Podeli vest

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je danas lidera Stranke slobode i pravde (S SP) Dragana Ðilasa, potpredsednicu Marinku Tepić, kao i Branislava Radosavljevića, za koga kaže da je funkcioner SSP i "zaštićeni svedok", da idu na polograf



- Neka oni kažu zašto me napadaju, poligrafista neka sastavi pitanja, posle toga da idem ja na poligraf i da pre toga potpišemo da ko ne prođe ide u zatvor - rekao je Marković u Skupštini Srbije.

Palma je SSP nazvao milijarderskom partijom, a Mariniku Tepić "Ðilasovom radnicom", jer je zaposlena u njegovoj firmi.

- Miljarderska partija Ðilasa koji je dao sebi slobodu i svojoj radnici Mariniki Tepić da me napadnu, da kažu kako se zavode maloletnice i evo kako izgleda taj njihov ''zaštićeni svedok'' koji je istog dana bio na proslavi dve godine Ðialsove milijarderske partije i posle proslave u istom džemperu je skremblovan glas i sakriveno lice da napadne mene i moj grad Jagodinu - rekao je Marković.

- Kažu, plaši se od Palme, pa sakrio lice, a ne plaši se da uđe u RTS - dodao je Marković i kazao da je taj "zaštićeni svedok" upadao u zgradu javnog servisa, navodeći da postoje fotografije koje o tome svedoče.

- Inače on se zove Branislav Radosavljević, koji je bio kod Vuka Jeremića, pa je otišao kod Ðilasa, a Ðilas mu nije kupio dva džempera - kaže Marković.

On je podsetio da je sam otišao u Tužilaštvo i prijavio se, a na pitanje Marinike Tepić zašto nije protiv njega podneta prijava, odgovorio da sve to što ona govori treba da se dokaže.

- Vi morate da dokažete to što pričate, koja su to lica, gde se desilo, da se podigne prijava posle. Pozivam nadležne organe da rade po zakonu i da u zatvor idem ja ili ona - rekao je Marković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija