• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.04.2021

19:45

NAREDNIH 10 DANA SU STRAHOVITO VAŽNI ZA SRBIJU! Predsednik Vučić na RTS: Ne idem u Brisel da uživam, već da se borim za NAŠ EVROPSKI PUT!

Politika

NAREDNIH 10 DANA SU STRAHOVITO VAŽNI ZA SRBIJU! Predsednik Vučić na RTS: Ne idem u Brisel da uživam, već da se borim za NAŠ EVROPSKI PUT!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je u Dnevniku na RTS da su naredni dani strahovito važni za Srbiju i da u Brisel ne ide da uživa

- Idem u Brisel, ne očekujem pritiske, očekujem razgovore o evropskom putu Srbije. Čekaju nas razgovori, važni razgovori. Ako neko misli da sam otišao u Brisel pa uživam. Nije tako. Verujem da mnogo toga možemo da uradimo. Naredni dani su za nas strahovito važni - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

 

- Sutra otvaram fabriku u Smederevskoj palanci posle deneciju će tamo biti fabrika koja će značiti tom gradu. Imaćemo u narednih 10 dana još radova. Uskoro počinje izgradnja kovid bolnice u Novom Sadu. U ponedeljak nam stiže još pola miliona kineskih vakcina. 

- U trenutku kada vidite da se Srbija podelila na one koji misle "Da li je neko silovao" ili "da li neko nije silovao" treba ostati miran. Nisam hteo da se izjašnjavam. To su suviše teške optužbe da se umešate i da bilo koga optužite. Kad god vidim da se političari upliću utroba mi se prevrne. Marković je tu u pravu ili on ili onaj ko je to rekao, neko mora da završi u zatvoru. Policija će da sasluša sve. Ako se pokaže da je istina biće jezivo, ako se pokaže da nije istina biće još jezivije. Šta će Marković da kaže deci, unucima? Četiri puta sam bio u Končarevu kod Palme, i nikada mi niko nije dovodio niti žene niti bilo šta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 3 godine

Srbija nije na evropskom putu..to je čista laž.

Glasinac

pre 3 godine

zoran: Za tvoju informaciju, evrointegracije su za Srbiju od izuzetne važnosti i sa tog puta neće skrećati.

Bebana

pre 3 godine

Verujemo u predsednika i u njegovu borbu za nasu zemlju. Ima masu punu podršku za sve sto radi, a to je sve za dobrobit svih gradjana.

Branko N

pre 3 godine

Bebana: Zbog toga i dobija ogromnu podršku građana.

Mila

pre 3 godine

Srbija je zemlja u usponu. Politika koju vodi vlast ove zemlje čini sve da se približimo vrednostima Evropske unije. Put do članstva nimalo nije lak, ali Srbija je spremna na kompromisna rešenja i saradnju.

Ana

pre 3 godine

Znali smo da izaberemo. Politika koju vodi nas predsednik je odgovorna i u interesima građana Srbije. Put u EU je ono cemu se godinama teži. Spreman na kompromise i saradnju do sada je otvorio mnoga vrata. Srićicemo i do clanstva Evropske unije.

Ivana

pre 3 godine

Srbija, Bruisel i Evropa. Hvala predsedniče na svemu što radite za našu državu i njene građane.Srbija se danas ima čime da se ponosi. Hvala predsedniče na svemu.

Realno

pre 3 godine

Nesposobni covece, niste uspeli da otvorite jedno poglavlje za 2 godine. A za 10 godina je uspesno zavrseno ukupno 0 (nula) poglavlja. Bar da ste jedno zatvorili. Kakav lazov, vise mi je muka.

Ja

pre 3 godine

Evropski put je da u Srbiji ne bude divljih deponija i izlivanja kanalizacije u reke. Da nema granica, a ima fondova. Razumete? To nije ni prijateljska, ni ljubavna veza, pa da smo prevarili naseg ruskog decka. Odrastite, vreme je.

Ilija

pre 3 godine

Srbia je na dobrom putu da postane članica EU.

VUK

pre 3 godine

Ne uvodite Srbiju u to djavolje gnezdo...pa zar vam nije jasno...nakon sve ove golgote s korona virusom...da je to jedna neefikasna bratija...a kad se u to kolo uhvatimo...Srbiji namicete vrat oko vrata...

Nešo N

pre 3 godine

Razgovori u Briselu nisu nikada bili laki . ali verujemo da će predsednik Vučić maksimalno štititi interese Srbije.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija