• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2021

15:09

PALMA : Pozivam lažove na TV duel!

Politika

PALMA : Pozivam lažove na TV duel!

Podeli vest

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma oglasio se saopštenjem povodom optužbi za podvođenje mladih devojaka u Jagodini, upućene od strane potpredsednice SSP Marinike Tepić. Saopštenje prenosimo u celosti

Od samog početka su lagali i do sada su sve slagali u lažnom slučaju koji je Đialsova radnica Marinika Tepić pokrenula protiv mene. Dragan Đilas koristi žene zbog emocija građana Srbije i on se krije iza sukanja žena, a ne ja. Isturio je svoju radnicu Mariniku Tepić, a kasnije i Sandu Raškvić Ivić“, rekao je predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma, gostujući na Hepi televiziji. „Đilas je okružen kriminalcima, lažovima i prevarantima i koristi žene. Sve ovo je njegovo maslo. Evropski parlament nam zamera što napadamo opoziciju. Kakva opozicija ? To je interesna organizacija i najbogatije preduzeće ta Đilasova politička partija. Marinika Tepić nije politčar, ona je radnik zaposlen kod Dragan Đilasa. I sada, pošto im je ceo slučaj na staklenim nogama, jer slučaja nema, sada me napadaju za donacije i putovanja. Svi koji su navedeni kao akteri tog lažnog dela već su saslušani, još je ostalo troje četvero da se saslušaju nakon praznika. Ti ljudi su bili očevici, bili su prisutni na svim putovanjima, i svečanim i zvaničnim ručkovima i večerama.

Rašković Ivić, sram te bilo, sramulji jedna

Nakon što je u programu Hepi televizije emitovana izjava Sande Rašković Ivić iz Utiska nedelje sa Nove S TV, u kojoj optužuje Markovića da su na večeri sa privrednicima iz Italije plesale plesačice bez gaća i da su neke devojke podvođene, Dragan Marković Palma je rekao : „Ta gospođa Rašković Ivić kaže da su igrale neke plesačice, da mi oprosti narod na današnji Veliki Petak i da je u sobi profesora Roberta Veraldija, jednog od gostiju, bila neka gola devojka. Sram te bilo Rašković Ivić, sramuljo jedna, što bi rekao naš narod, zašto lažeš. Prvo treba da poštuje Hipokratovu zakletvu, a drugo ona je psihijatar i ako je tako davala savete svojim pacijentima teško njima. Gospođo Rašković Ivić, lažete“, rekao je Marković i pokazao demanti na italijanskom i na srpskom jeziku koji je poslao profesor Roberto Veraldi, počasni konzul Srbije u Italiji, koji u pismu Dragana Markovića Palmu naziva domaćinom i demantuje navode Rašković Ivić i koji je nakon te večere, drugi dan poklonio pušku Zavičajnom muzeju u Jagodini, koja je ostavština njegove, inače baronske porodice i zahvalio se Draganu Markoviću i gradu Jagodini na odličnom prijemu. „Ne mogu više ovakvi lažovi i prevaranti da predstavljaju našu zemlju u inostranstvu. Dok je ta gospođa bila ambasador Srbije u Rimu naši odnosi sa Italijom nisu bili nikada gori, a danas su najbolji u istoriji i sa Italijom, Nemačkom, Francuskom i drugim državama.

Đilase, istina ne može da se kupi

Dragan Đilas, okružen kriminalcima i profiterima misli da sve može da se kupi u životu. Istina ne može da se kupi Đilase. On kaže da je demantovao pre godinu ili dve to što je njegova bivša supruga Iva napisala u policiji. To Đilas ne može da se demantuje, ti si se nagodio i ja razumem njegovu bivšu sprugu zbog dece. Ali po službenoj dužnosti morali su da reaguju policija, tužiulaštvo i sud. Ovu optužbu protiv mene Đilase ne možeš da kupiš, ne možeš da zataškaš. Sada me napadaju i da sam vlasnik hotela u Končarevu, zbog čega je vlasnik hotela morao da odnese posedovni list, pa policija traži koliko je para sa računa grada leglo na račun tog hotela. Sve je laž. Papiri se ne mogu sakriti. Sram te bilo Đilase i dokle ćeš da lažeš. Pa kažu zašto se slučaj izmestio u Kraljevo, što nije u Beograd. Neka se izmesti gde god vi kažete, može i na Mauricijus i neka dođu i međunarodni posmatrači. Bilo gde, jer slučaja nema. Ima samo lažnog prijavljivanja. To je slučaj. Sram te bilo Đilase. Ja nemam od čega da se brani, iznosim samo činjenice, stoji u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 3 godine

E vala ako si im rekao. Sve ti oprošteno druže Palma. Nego reci ti nama ko je sedeo kod nekog u kolima gde nije trebao da bude a da ti ti znaš.

Nebojsa iz Beograda

pre 3 godine

To kad mu Vucic izadje na tv duel,znaci nikad.

zoran

pre 3 godine

Gde si bre domaćine..? Ne sekiraj se...zavide ti na izgledu.

Milan63

pre 3 godine

Sud da donese odluku, a ko laže, u aps! Nema druge. Marinika Čobanu, Rumunka, po meni, zloupotrebljava svoj status u našoj zemlji i rovari među Srbima za neke političke benefite koji su sramni. Ovo više ne treba prepustiti zaboravu. Dosta je bilo. Neka konačno svoju poslednju reč da pravna država, a ne Đilas i Čobanu.

Rale

pre 3 godine

Đilaš je žuti monstrum koji ubija ovaj narod i krade i dalje pa onda nema za sve dovoljno nego samo za neke i za njega

lence

pre 3 godine

gospodine palma isterajte do kraja.a gospodja psiholog lepo unovcila nasledjeno prezime.sto ne prica o zabavama svojih drugova iz dos-a.

Realno

pre 3 godine

Palma je pomesao loncice ovo nije predizborni duel, vec optuzba za tesko krivicno delo. Tuzilastvo zastiti svedoke, i dobija duel na sudu, ako izgubi, ide u zatvor.

pera rogonja

pre 3 godine

Kakva budala je ovaj Palma da se covek ktsti cele godine.Ne zanima me politika ali cista destka za gluposti palme.Nepismeni lopov i kriminalac.

sledeća vest

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!
Tenis

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!

Svetska antidoping agencija (WADA) uložila je žalbu na presudu Sportskog suda u Lozani koji je Janika Sinera oslobodio krivice za korišćenje zabranjenih supstanci na turniru u Sinsinatiju prošle godine. Ovaj potez se, naravno, nije dopao prvom reketu sveta, ali ni teniskom Savezu Italije.

28.09.2024

16:30

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija