• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

28.09.2024

15:01

Važila je za najlepšu svih vremena, danas se izobličila! Najnovije fotke izazivaju tugu (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Važila je za najlepšu svih vremena, danas se izobličila! Najnovije fotke izazivaju tugu (FOTO)

Podeli vest

Američka glumica Ketlin Tarner (70) izgledala je neprepoznatljivo tokom retkog javnog izlaska u središtu Menhetna u utorak.

Viđena je kako teško hoda sa štapom, ali uprkos smanjenoj pokretljivosti, čini se da je pozitivno raspoloženje nije napustilo.

Foto: profimedia

Ketlin Tarner

Ovaj put nosila je dugi sivi džemper, crne pantalone i crne patike, ali fizički je izgledala nešto lošije.

Podsetimo, Ketlin Tarner je važila za jednu od najlepših glumica Holivuda, ali nakon teške dijagnoze njen život se drastično promenio. Lepim licem i plavim uvojcima obarala je s nogu na filmskim platnima, a istovremeno se nosila sa zdravstvenim problemima o kojima je javnost malo toga znala, a na kraju ju je zbog toga i osuđivala.

Foto: profimedia

 

Problemi sa alkoholom 

Početkom 90-ih njena karijera je poljuljana nakon što joj je dijagnostikovan reumatoidni artritis i nakon što su joj lekari rekli da nikada više neće moći da hoda. Lekovi koje je morala da uzima učinili su svoje i njen izgled je počeo drastično da se menja. Danas priznaje kako joj je u to vreme bilo apsolutno nevažno kako izgleda i nije se time opterećivala.

Ljudi su i tada bili okrutni, optuživali su je da se odala alkoholu, što tada nije bilo tačno, međutim kasnije se pod velikim pritiskom odala tom poroku kako bi ublažila bol. U svojoj autobiografiji koju je objavila 2008. godine priznala je da je počela da pije jer su joj lekovi pomutili pamet i da se s vremenom sve otelo kontroli, a 2002. godine krenula je na odvikavanje.

Foto: Profimedia

 

Ketlin se danas zalaže za borbu protiv bolesti s kojom se godinama sama bori, baš kao što i javno progovara o standardu lepote u Holivudu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!
Tenis

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!

Svetska antidoping agencija (WADA) uložila je žalbu na presudu Sportskog suda u Lozani koji je Janika Sinera oslobodio krivice za korišćenje zabranjenih supstanci na turniru u Sinsinatiju prošle godine. Ovaj potez se, naravno, nije dopao prvom reketu sveta, ali ni teniskom Savezu Italije.

28.09.2024

16:30

Planeta

Zabava

Srbija