• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2021

15:07

BRANI PEDOFILA, A SMETA MU VUČIĆ! Oglasio se Petar Petković!

Politika

BRANI PEDOFILA, A SMETA MU VUČIĆ! Oglasio se Petar Petković!

Podeli vest

Člana Glavnog odbora SNS Petar Petković oglasio se saopštenjem koje prenosimou celosti

Кada napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Mlađan Đorđević polazi od sebe i svojih koalicionih partnera koji su predali Кosovo i Metohiju na tacni Albancima, dok se sami enormno bogatili na račun muke našeg naroda u pokrajini. 

Zato mu smeta predsednik Srbije, ali nema ništa protiv da staje u odbranu jednog pedofila, samo kada treba da se napadne Vučić. Tada su mu svi dobri. 

Međutim, kada govori o potpisanim sporazumima sa Prištinom neka prvo obnovi gradivo pa se podseti da je čak sedam veoma štetnih sporazuma sa Prištinom potpisao njegov saradnik Borko (Borislav) Stefanović.

Nema te kolektivne amnezije koja će učiniti da Srbi na Кosovu i Metohiji zaborave da je zahvaljujući Đorđeviću i njegovim kumovima i saradnicima napravljena granica između Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku, potpisani sporazumi o katastru, matičnim knjigama, carinskim pečatima, univerzitetskim diplomama, slobodi kretanja, regionalnom predstavljanju, zvaničnim posetama i integrisanom upravljanju prelazima. 

Naša zemlja nasledila je gotovo bezizlaznu pregovaračku poziciju, ali je zahvaljujući predsedniku Vučiću uspela da temu Кosova i Metohije vrati za pregovarački sto gde se bori za interese svog naroda.

Zato neka nam lekcije o Кosovu i Metohiji ne drže oni koji su zarađivali milione na preprodaji sekundi reklamnog prostora sa svojim kumom Draganom Đilasom, dok je naš narod na Кosovu i Metohiji odlazio trbuhom za kruhom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija