• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.05.2021

11:09

NISAM JA KRIV, MAJKE MI, TO JE SVE KOŠTUNICA URADIO! Tadić se pravda i svaljuje krivicu na druge, a SIGURNOST NAŠE ZEMLJE PRODAO ZA 1457 EVRA!

Politika

NISAM JA KRIV, MAJKE MI, TO JE SVE KOŠTUNICA URADIO! Tadić se pravda i svaljuje krivicu na druge, a SIGURNOST NAŠE ZEMLJE PRODAO ZA 1457 EVRA!

Podeli vest

Nastavlja se sramotno pravdanje i međusobne optužbe oko uništavanja vojske od strane prethodnih vlasti

Bivši predsednik Boris Tadić kaže da je za sve kriv Vojislav Koštunica i da on sa uništavanjem vojske nema ništa.

On je na Tviteru napisao da se radi o odluci Koštuničine Vlade iz 2005. godine.

Sad se pravda i svaljuje krivicu na druge, a sigurnost Srbije prodavao po ceni od 1457 evra! 

Foto: printscreen Twitter

Svaljuje krivicu na Koštunicu

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
banana republika

pre 2 godine

Ne zna se ko je gori - ovi žuti luzeri, ili oni naprdni na vlasti. I jedni i drugi sistematski uništavaju Srbiju.

milankukic

pre 2 godine

ako sud bude radio u interesu države a po zakonu i ustavu Tadič bi morao biti uhapšen i procesuiran za izdaju DRŽAVE jer pod njegovom vladom sve je propalo on je sve prodao izmestio pregovore iz ujedinjenih nacija i tada su kola krenula nizbrdo zato ako postoji i jedan pošten istražni sudija da pokrene istragu o svemu

deda Raša

pre 2 godine

Dok je bilo tenkova, amerikanci držali željezaru, kad su ih istopili predali jr Srbiji za 1 $. Prodajom i uništenjem tenkova su planirali da Vojsku dovedu do takvog stanja, da nikada ne stane na "svoje" noge i nikom ne bude pretnja. Nisu tu bili samo tenkovi, bilo je tu još mnogo drugog naoružanja.

srba

pre 2 godine

E svasta sam cuo, kaze nisu pretopljeni nego prodati. Jos prilaze dokument u kojem se jasno vidi da su prodati kao SEKUNDARNA SIROVINA, znaci kao staro gvozdje za topljenje. Da bar nije prilozio dokument pa da mu se poveruje.

nemanjicbgd

pre 2 godine

Tadicu, ti, Jeremic i Sutanovac ste veleizdajnici,, traba da odgovarate za to. Sad kukumavcis i svaljujes krivicu na Kostunicu,. Jadno i bedno.

Ljilja

pre 2 godine

Postovani, lepo se vidi na memorandumu da pise Ministarstvo odbrane, sto jasno govori da tadasnji ministar snosi odgovornost za urusavanje odbrane nase zemlje. Ako vas je neko i "prisilio" zasto niste podneli ostavku na tu funkciju. Nego su vas postavili sa ciljem da rasturite odbranu svoje zemlje. Hvala na paznji !

Miroslav

pre 2 godine

Velika je sramota takve izjave davati za državnika i premijera Srbije dr Vojislava Koštunicu,nije prodavac niti referent u armiji.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija