• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.06.2021

10:28

BEZBEDNOST NAŠE PORODICE JE UGROŽENA! Supruga Čede Jovanovića: Trpimo svakodnevno zlostavljanje, moj muž nije nasilnik!

Politika

BEZBEDNOST NAŠE PORODICE JE UGROŽENA! Supruga Čede Jovanovića: Trpimo svakodnevno zlostavljanje, moj muž nije nasilnik!

Podeli vest

Jelena Jovanović, supruga lidera LDP Čedomira Jovanovića posle incidenta koji je sinoć dogodio ispred jednog restorana brze hrana u blizini njihove kuće, kaže da je reč o napadu huligana na njenog muža

Navodi da godinama njihova porodica trpi maltretiranje huligana, najčešće ispred zgrade u kojoj žive i da je policija uredno obaveštavana o tome.

To se, kaže, dogodilo i sinoć.

"Kada je sinoć oko 21 čas moj suprug je došao kući, izašao iz automobila verbalno ga je napalo nekoliko mladića koji su ga pratili, vređali i pretili. Napadnut je i fizički i on je odreagovao", kaže Jelena Jovanović za Tanjug.

Nadam se, kaže, da će policija odreagovati i sprečiti svakodnevno zlostavljanje, a medije moli da da izveštavaju objektivno o događajima u kojima se spominje Čedomir.

"On nije nasilnik, već se branio od nasilnika. Kako i zašto je moguće da svaka vest o njemu bude negativna? Čedomir je sinoć branio svoju decu, svoju porodicu, na pragu svog doma", kaže Jelena Jovanović.

Foto: informer/marko đoković

Upozorava da, kako kaže, predugo traje ovo maltretiranje.

"Ugrožena je bezbednost nase porodice, dece koja su noćas bila svedoci događaja, koji se desio ispod njihovog prozora. Često slušaju odatle uvredljive pesme i pretnje od strane navijača".

Mediji su sinoć javili kako je sinoć Čedomir Jovanović izazvao incident u jednom lokalu na Novom Beogradu,posle čega je odvezen policijskim vozilom, ne navodeći ni povod ni druge učesnike tog incidenta.


Jovanović je jutros je za TV Prva izjavio da je bacio stolicu u izlog lokala nedaleko od njegove kuće, nakon što su ga, kako je rekao, napali navijači ispred tog lokala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SRB

pre 2 godine

OĆE TO, NAPAO GA KIOSK BRZE HRANE!!! I JA ČEKAM DA ME NAPADNE NEKA BANKA, PA DA JE POŠTENO OPLJAČKAM!!!

Peđa

pre 2 godine

Đinđić ga zove "ČEDO dođi kod mene". Stiglo vreme oluje, nema više fabrika vlasti slave. Sada si obična boranija kao i većina tvojih sugrađana koje si gazio po prstima.

Grb

pre 2 godine

"Kada je sinoć oko 21 čas moj suprug je došao kući, izašao iz automobila verbalno ga je napalo nekoliko mladića koji su ga pratili, vređali i pretili. Napadnut je i fizički i on je odreagovao" Jeste, kako da ne, i to tako što je demolirao obližnji fast food! Izvin'te, ali, da mu je ovo prvi incident, još bih vam i poverovao, ali, pošto nije, evidentno je da je Čedokio nasilnik kojem je mesto ako ne u buvari - a ono na psihijatriji!

Teos

pre 2 godine

Ma daj Čeda napadnut...ko još ima želju da dira u govno bude zamazan istim i posle da smrdi na njega

deda Raša

pre 2 godine

I Mira Marković tako pričala, ali ga Čeda odvede.

PETAR

pre 2 godine

CIGANKO TVOJA I OD OVOG OLOSA PORODICA UGROZENA,IDITE KOD KURTIJA ,PREMDA TEBI VISE PRIJA DA IDES U PRVA TRI NEGOVA SLOVA U IMENU..NAKRAO SE OLOS TVOJ MUZ DOSTA DA UZ IZDAJU SRBIJE MOZE DA IDE KUD HOCE,NO NEMA LEBA BEZ SRBIJE ..CIGANCE NIJE TI OVO SILEROVA PA JOS DA KRADES NEDA VUCIC ,KAMO SRECE DA JE UREDENA I SAMOSTALNA SRBIJA DAVNO TEBE NEBI BILO

Građanin Srbije

pre 2 godine

Uf, baš se namučih da pročitam komentar. Koliko pravopisnih grešaka u kratkom komentaru. Ako ne umeš da pišeš, onda to i ne radi.

Zoran

pre 2 godine

Ne razumem, jesu njega napali nasilnici ili ga je napao lokal?

AS

pre 2 godine

JOK, JA SAM NASILNIK. DA NEĆETE MOŽDA DA VAM DRŽAVA OPET DA OBEZBEĐENJE?NIŠTA OD TOGA.

ratko

pre 2 godine

pitaj se koliko porodica je trpelo zbog njega i koliko dece,zbog njegovog bahatog ponasanja

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija