• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.06.2021

16:52

JADNIČE, NE JAVLJAJ SE, ISPORUČILI STE SVAKOG SRPSKOG JUNAKA! Đuka rasparcelisao Aleksića: SRAM TE BILO, NESREĆNIČE!

Politika

JADNIČE, NE JAVLJAJ SE, ISPORUČILI STE SVAKOG SRPSKOG JUNAKA! Đuka rasparcelisao Aleksića: SRAM TE BILO, NESREĆNIČE!

Podeli vest

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović odgovorio je funkcioneru Narodne stranke Miroslavu Aleksiću

Aleksić je ranije danas komentarisao polaganje venaca predsednika Srbije Aleksandra Vučića na spomenik Junacima sa Košara.

Đukanović je reagovao na tu objavu uz komentar da Aleksić poslednji treba da se javlja.

Pogledajte kako je to sve izgledalo.

 

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni bot

pre 2 godine

Stoji to tvoje ali stoji i njegovo da ste se useljavali u drzavne stanove dok su junaci ginuli.

Isailo

pre 2 godine

Sve su to zlocinci I krvnici I s pravom su isporuceni u Haag

Realno

pre 2 godine

Bilo je herojskih dela, ali ne od Mladica, koji se krio u pozadini, a verovatno je i u Srebrenici samo odrzao govor... Ako je Ana Brbanic fikus, zasto bi RatkoMladic bio nesto drugo?! Nema logike, zna se ko odlucuje, a ovi sto kao vladaju su obicni Pajaci - saradnici...

Milenko

pre 2 godine

Svi, koji su pratili, mogu da se sete, da se vlast hvalila da je Hag optužio 11 Srba za Ovčaru, a da je naš sud osudio 19. E, to su bili oni, gori od Haga. Nisu imali granica u poltronisanju.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17