• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.06.2021

17:35

ORLIĆ: Đilas je simbol odsustva bilo kakvog morala i ljudske časti!

Politika

ORLIĆ: Đilas je simbol odsustva bilo kakvog morala i ljudske časti!

Podeli vest

Kad god žuti tajkun Dragan Đilas krene da filozofira na temu "Šta je nemoralno?", prvo što treba da uradi jeste - da potraži ogledalo. Videće u njemu odvratnu njušku, simbol odsustva bilo kakvog morala i ljudske časti, a posebno operisanu od svakog obzira za nacionalna i državna pitanja. Ne mora da traži dalje, rekao je član Predsedništva SNS Vladimir Orlić

Jer upravo ta njuška predstavlja bahatog tajkuna, koji je u vreme kada je srpski narod stradao, po sopstvenom priznanju, po Pragu švercovao šunke i bižuteriju, smišljao laži o tome da se obogatio na pranju prozora, a sanjao kako nosi crni flor za sve osim za Srbe. Za Srbe i Srbiju ga je bilo baš briga. Baš kao i za Kosovo, Metohiju, Košare - bilo šta osim za pare koje je planirao da otme čim mu se ukaže prilika. I baš to je i uradio, pelješeći narod masovno, ne gledajući ni ko je ko, pa je tako opljačkao i unesrećio i borce sa Košara, i njihovu decu, kao i sve prognane sa KiM. Cenu Đilasovih bezdušnih pljački plaćali su svi u ovoj zemlji. Upravo od tih para Đilas se dokopao nekretnina vrednih više od 20 miliona evra, kako se sam hvali, na svoje ime, ime brata i ime firme. U šta spada više od 30 stanova na ekskluzivnim lokacijama. Toliko o stanovima i Đilasovom moralu.

A o tom moralu dodatno govori i scena iz vremena kada je Đilas bio silni gradonačelnik, bahati gazda, gospodar života i smrti, i kada su njegovi telohranitelji tukli porodice izbeglih sa Kosova i Metohije, razbivši nos čak i 10-godišnjoj devojčici. Kao što o Đilasovom moralu govore i sramne optužbe uposlenika u njegovoj firmi, koji za pare danas optužuju srpski narod za navodni "genocid", a traže od stranaca da se Srbiji uvedu sankcije. Jednako dobro o tom moralu govore i Đilasovi predstavnici na Kosovu i Metohiji, koji na tečnom albanskom u kampanji poručuju "ja sam Kosovar", "živela naša najmlađa država u Evropi", dok im se centrala iz Beograda divi Kurtiju i njegovoj Velikoj Albaniji.

Zato je besmisleno sve što žuti tajkun Dragan Đilas izbacuje iz svojih prljavih usta na račun Aleksandra Vučića, čoveka koji ima ubedljivu podršku srpskog naroda u celini, a posebno među Srbima sa Kosovu i Metohiji, kojih 95% daje podršku svom predsedniku. Oni najbolje znaju ko radi za njih i njihovu decu, a za Đilasa neće ni da čuju. Zašto je to tako, neka razmisli taj bednik bez trunke morala, npr. dok se vozi Bulevarom heroja sa Košara, koji je takođe uradio Vučić, jer je Đilas bio zauzet - onom pljačkom. Ogledalo ima na retrovizoru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Taki

pre 2 godine

Đilas je bruka i sramota za srpski narod jer je on čovek koji je besčasno uništavao Srbiju.

Tea

pre 2 godine

Narod nikad neće zaboraviti nemaštinu u kojoj je živeo dok se Đilas bogatio. To je sve ružna prošlost i nećemo dozvoliti da se ponovi.

Dada

pre 2 godine

Đilas na sve načine pokušava da popravi svoju sliku koju ima kod građana, ali bezuspešno. Nikad nećemo zaboraviti njegova nedela i bahatost koja nas je skupo koštala.

Mikan

pre 2 godine

Djilas tako brzo menja misljanja i izjave da je jasno da se ponasa po scenariju koji je dobio sa strane. Prodata dusa.

Velja

pre 2 godine

Djilas da ne placa svoje poslusnike ne bi imao ni ko da stane pored njega da se slika.

Goran

pre 2 godine

Djilas je razbucao sve sto se razbucati da, dok je iza ledja ucenjivao i isisavao drzavne pare iz budzeta.

MoreuzGibraltar

pre 2 godine

Ja na ovoj slici vidim samo jednu odvratnu njušku, a ona definitivno nije Đilasova. ;-)

Petar

pre 2 godine

Osoba koja je išla protiv svojih građana, kao što je Đilas, ne može se smatrati čovekom.

Vesna3112

pre 2 godine

Siromastvo se nezaboravlja Djilasu, nemoj se nadati da ce narod ikada vise glasati za tebe

Vesna3112

pre 2 godine

Doveo si Djilasu, narod do prosjacenja a to se ne oprašta

MILE

pre 2 godine

kada je Đilas imao moral i čast , taj je mislio samo na svoje dupe

Orlić: Đilas se posvađao sa realnošću! Zdrav i stabilan čovek ne može da traži sankcije protiv sopstvene zemlje
Politika

Orlić: Đilas se posvađao sa realnošću! Zdrav i stabilan čovek ne može da traži sankcije protiv sopstvene zemlje

Žuti tajkun Dragan Đilas sve teže drži nit bilo kakvog smisla u javnim nastupima, a sa realnošću kao da se posvađao. Da li je razlog kolaps u srcu tajkunskog medijskog carstva, koje užurbano napuštaju dojučerašnje zvezde, ili mizerni rejting Đilasove firme koja se lažno predstavlja kao stranka, tek – izbili su osigurači na „mašinskom mozgu“, sva je prilika. Orijentacija u prostoru i vremenu zadaje sve veće probleme, napisao je u saopštenju Vladimir Orlić član Predsedništva Srpske napredne stranke

26.05.2021

19:19

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija