• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTV Pink

15.06.2021

11:24

KURTI I ZAPAD IMAJU ZAJEDNIČKU IDEJU - DA SRBIJA PRIZNA LAŽNO KOSOVO, ALI TAJ FILM NEĆE GLEDATI! Vučićević na Pinku: Pritisci na našu zemlju su već počeli! Video

printscreen RTV Pink

Politika

KURTI I ZAPAD IMAJU ZAJEDNIČKU IDEJU - DA SRBIJA PRIZNA LAŽNO KOSOVO, ALI TAJ FILM NEĆE GLEDATI! Vučićević na Pinku: Pritisci na našu zemlju su već počeli! Video

Podeli vest

Jedina ideja sastanaka u Briselu jeste da Srbija prizna nezavisnost Kosova, ali se to neće dogoditi, kaže za Pink urednik "Informera". Ističe da od dijaloga, sem snažnih pritisaka na našu zemlju, ne očekuje ništa više

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer" Dragan J. Vučićević kaže da od sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i navodnog premijera lažne države Kosovo Aljbina Kurtija suštinski ne očekuje ništa jer će, kako ocenjuje, Kurti od ovih pregovora pokušati da napravi politički cirkus.

- Siguran sam da Aljbin Kurti zapravo i ne želi da pregovara, već je na to nateran od strane svojih zapadnih sponzora. Oni svi zajedno imaju samo jednu ideju – da Srbija u Briselu, danas-sutra, prizna lažnu državu Kosovo, međutim taj film gledati neće – kaže Vučićević za Pink.

Podseća da je predsednik Vučić više puta ponovio da neće priznati nezavisnost južne srpske pokrajine, ali da druga strana "kao papagaj priča o međusobnom priznanju".

- Ljudi, ne znam šta je rešenje?! Ako postoje pregovori o nečemu, to znači da se dogovaramo, da svaka strana iznosi svoje stavove i predloge, i da se traži zajedničko rešenje – kaže urednik "Informera".

Foto: printscreen RTV Pink

Još jednom ističe da, osim velikih pritisaka na Srbiju, ne očekuje ništa više u Briselu.

- Veliki pritisci zapadnih moćnika na Srbiju su već počeli i traju, jer im naša zemlja ne treba u ovakvom obliku. Srbija treba da bude onakva kakva je bila u Đilasovo i Tadićevo vreme, država-marioneta koja bez pogovora sluša naredbe sa zapada – kaže Vučićević za "Novo jutro".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dr

pre 2 godine

Ovaj kreten od "novinara"sto lize guzu vucicu je psihopata,kome je pod hitno potreban neuropsihijatar.Pa kad se ovakva g.... mesaju u politiku,onda je voda dosla do guse.Odrekni se vucicu ovih usijanih budala i kretena,jer oni najvise Srbiji nanose zla.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija