• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.06.2021

11:02

PLJUNUO, PA POLIZAO! I Pacoli osuo paljbu po Grenelu zbog Vidovdana, a onda OBRISAO TVIT! ŠIPTARI POTPUNO PROLUPALI! Foto

Politika

PLJUNUO, PA POLIZAO! I Pacoli osuo paljbu po Grenelu zbog Vidovdana, a onda OBRISAO TVIT! ŠIPTARI POTPUNO PROLUPALI! Foto

Podeli vest

Nakon Vljore Čitaku koja je besprizorno reagovala na tvit Ričarda Grenela o Vidovdanu, u istom tonu oglasio je i Bedžet Pacoli

Bivši ministar spoljnih poslova takozvanog Kosova Bedžet Pacoli, naime, poručio je Grenelu da je "pogrešno informisan".

​- Pogrešno ste informisani. Ovo nije bila srpska bitka. Bila je to bitka koju je balkanski savez protiv Osmanlija vodio na Kosovu. Istorijske činjenice - napiao je Pacoli na Tviteru.

Foto: printscreen Twitter

Ipak, Pacoli se kasnije izgleda predomislio u vezi sa "istorijskim činjenicama", pa je svoj tvit uklonio.

Foto: printscreen Twitter

Podsetimo, bivša ambasadorka tzv. Kosova u Vašingtonu Vljora Čitaku, reagovala je na čestitku koju je srpskom narodu povodom Vidovdana uputio bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine, Ričard Grenel.

Na Čitakine reči nisu ostali imuni ni ambasador Srbije u SAD Marko Đurić, ali ni Ričard Grenel


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VOJA

pre 2 godine

Neka navedu bar jednog viđenijeg šiptara(ime i prrezime) koji je poginuo u kosovskom boju.

Cika Sale

pre 2 godine

Odgovor Voji pa kako da navedu nekog Siptara da je ucestvovao u Bici na Kosovu kad u to vreme nije ni bilo siptara na Kosovu odakle im ta ideja to pokazuje da su skroz nepismeni i da neznaju ni sopstvenu Istoriju i oduvek su se kitili tudjom istorijom . Pitaj ih koje bijo njihov najveca liscnost Skenderbeg pa naravno Srbin .

Branka Met

pre 2 godine

Tužno je kada nemaš nikakvu istoriju, pa pokušavaš preuzeti srpsku. Da bi to uradio moraš biti mnogo obrazovaniji, vispreniji i inteligentniji, a i onda je veliko pitanje koliko ćeš uspeti. Verovatno će te laži prihvatiti samo oni koji žele u to verovati. Žalosno, jadno i podmuklo!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija