• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.06.2021

10:00

ALBANCI I DALJE PRETE GRENELU! Šalju mu NOŽEVE I SEKIRE, ne mogu da mu oproste ČESTITANJE VIDOVDANA SRBIMA! Foto

Politika

ALBANCI I DALJE PRETE GRENELU! Šalju mu NOŽEVE I SEKIRE, ne mogu da mu oproste ČESTITANJE VIDOVDANA SRBIMA! Foto

Podeli vest

Bivši izaslanik Donalda Trampa za dijalog Ričard Grenel i dalje dobija preteće poruke preko društvenih mreža od osoba albanskog porekla

Grenel je u utorak preko Instagrama dobio pretnju od jednog Albanca da će biti obezglavljen, da će ga eliminisati čim dođe u Albaniju, kao i da Albanci ne zaboravljaju kada nešto obećaju.

Nove pretnje, o kojima je Grenel obavestio svoje pratioce, dobio je od jednog Albanca koji mu je napisao da Albanci nisu zadovoljni sa njim i uz to mu poslao ikone noževa i sekire, kao i razne druge poruke.

Foto: Instagram/richardgrenell

Grenel nije naveo zbog čega je dobio preteće poruke, ali on je u ponedeljak srpskom narodu čestitao Vidovdan, jedan od najvećih srpskih praznika, što je izazvalo burne reakcije javnosti, ali i pojedinih prištinskih političara poput Vljore Čitaku i Bedžeta Pacolija koji su tvrdili da je to bila ne srpska već balkanska vojska koja se borila protiv Osmanlija.

Grenel ZAKUCAO ČITAKU, ODGOVORIO JOJ BEZ MILOSTI: Mora da je iscrpljujuće kada u svemu pronalazite razlog za bes... Foto


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mihail

pre 2 godine

To je slika politike; Bakira Izetbegovica, Siptara,Njemacke, Bila Klintona, Hrvatske i suda u Hagu . Konacno svojim postupcima javno iznose sliku o sebi i proslosti koju su nasilnicki kreirali a sve svaljivali na Srbe oduzimajuci im teritoriju i proterujuci ih .

aca

pre 2 godine

ŠTA OČEKIVATI OD DIVLJAKA I POLTRONA ! ŽAO MI JE ŠTO AMERIKANCI NEZNAJU NIŠTA O OVIM DODJOŠIMA SA PLANINE. ONI SU KUKAVICE BILI I OSTALI I DOK SE SAKRIVAJU IZA AMERA I ŠVABA OVAKO ĆE BITI A ONDA.....

Rade R

pre 2 godine

A mi Srbi poručujemo gospodinu Grenelu da slobodno može da dođe u bilo koji deo Srbije i biće nam drag gost! Kao i svaki drugi dobronameran čovek!

Milan63

pre 2 godine

Grenel je bio veoma korektan prema Srbiji i njenim interesima, ne zapostavljajući, kao odličan diplomata, ni albanske, ali je morao da ode zajedno sa Trampovom adninistracijom. Ovo sada što mu se dešava samo pokazuje da je Amerika stvorila jedno razulareno čedo i da će joj se kad-tad to vratiti kao bumerang isto kao i u slučaju Bin Ladena. Amerikanci su odbacili Srbe, svoje saveznike iz oba svetska rata, a prihvatili Klintonovu doktrinu demonizacije Srba i savezništva sa potomcima onih koji su ubijali njihove vojnike u WW2. To nije naš, već njihov izbor. Svaka čast jednom časnom Amerikancu Grenelu koji je počeo da vraća Srbima veru u USA, aki ovo što sada radi Bajdenova administracija je sve samo ne dobro.

Aleksandar Stojanović

pre 2 godine

Sada mi je jasno začto EU-a i zemlje koje su priznale lažnu državu kosovo nesmev ništa reči šiptarima jer su im dali besu , što se vidi iz pretnje ASD-a i njenim službenicima kojim javno žele da odsecaju glave. pa se pitam dali gospodin Bajden podržava teroriste koji prete državnim službenicima ASD--a.

laki

pre 2 godine

E pa vidite koga vi podrzavate i kome hocete da date drzavu, otimajuci deo teritorije od prijatelja. Da li se razlikuju od ISIS-a? Naravno ne.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17