• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.07.2021

14:47

Mesto popa što sveti vodicu, došetao Naser u Kravicu, OVU SKANDALOZNU PESMU IZVODI ZVEZDA GRANDA! Bez imalo srama PEVA O KLANJU SRBA /VIDEO/

Printscreen You Tube

Politika

Mesto popa što sveti vodicu, došetao Naser u Kravicu, OVU SKANDALOZNU PESMU IZVODI ZVEZDA GRANDA! Bez imalo srama PEVA O KLANJU SRBA /VIDEO/

Podeli vest

U Bratuncu, kraj Srebrenice stradalo je 69 srpskih civila i vojnika, koje su ubile muslimanske snage pod komandom Nasera Orića na Petrovdan 1992. Tokom leta iste godine Srbi i Muslimani borili su se i u oblasti Kravice i Ježestica, nadomak Bratunca. O ovom zločinačkom poduhvatu peva Sadik Hasanović iz Srebrenika koji se takmiči u "Zvezdama granda"

Sadik Hasanović sa svojim ocem ima bend "Sateliti" koji peva o klanju Srba po Bratuncu, simpatizeri su i prijatelji sa krvnikom Naserom Orićem o kojem često pevaju, kao i o klanju Srba.

 

 

Ipak, to Sadiku ne smeta da sa svojim ocem dolazi u Beograd i takmiči se u “Zvezdama granda”.

Pokolj u Kravicama 

Veliki pokolj u srpskom selu Kravice, i to drugi po redu, odigrao se na Božić 7. januara 1993, kada su muslimanske snage tadašnje vojske BiH, takođe predvođene Orićem, napale selo koje je branila seoska straža. Poginulo je 49 ljudi, od kojih su neki upravo napuštali crkvu posle božićne službe. Među ubijenima bilo je i staraca i dece.

Prilikom masakra u Kravici, jedan od pripadnika jedinice Nasera Orića po imenu Rizo, napisao je pesmu o tome, a kao što vidimo da se monstruozni stihovi ne zaborave trude se i mladi naraštaji poput Sadika.

EJ KO NA BOŽIĆ U KRAVICU DOĐE

"Ej ko na Božić u Kravicu dođe,

Naser Orić - nije Karađorđe.

A kad vidješe sa svih strana puca,
stadoše im u grudima srca.

Ostaviše i Božić i Slavu,
samo živu da izvuku glavu.

Ej ostaviše i Isusa sama,
da ga oni pogaze nogama.

A na stolu torte i kolači,
neka jede ko je bio jači.

Džabe što su i tehniku imali,
opet im se Kravica zapali.

Naser svojim borcima govori:
vi slavite dok Kravica gori.

Nema više gnijezda dušmanskoga
baš na Božić ogrijala Boga.

Mjesto popa što sveti vodicu,
došetao Naser u Kravicu.

Ej šta je ovo Naser borce pita:
"Nemam kome Božić da čestitam!"

Hajmo kući braćo Muslimani,
mi smo ovdje došli nepozvani..."




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlada

pre 2 godine

Postovanje.Da recem samo,zbog Kravica se desila Srebrenica. Nazalost.Sad je valjda svima postalo jasno ko je prvi ucino zlocin a ko se osvetio za isti. Nazalost nasu.Osudjujem oba zlocina ali mora da se zna ko je prvi poceo i zasto je osveta bila,sto nas Srbe nikako ne opravdava niti sme da nam bude opravdanje jer nema razlike izmedju zlocina, zlocin je zlocin.Ajde uzdravlje i zivela Srbija.

Lala

pre 2 godine

Bruka i sramota. Dobro su ga nagradili. Oduzeti nagradu

Dragan

pre 2 godine

Nemojte baliju da reklamirate, nije on ničega vredan osim prezira. Ima on Bosnu pa neka pjeva do mile volje.

ljubo

pre 2 godine

proklet bio svaki srbin koji ce njega da prati slusa ide na koncerte i bude prisutan u njegovom prissustvu.

nnn

pre 2 godine

lepo u njegovom predstavljanju kuce momak pokazuje kurabn i brojanici i kaze da je to sveto...pravi bal...ja

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

BRAVO ZA 'ZG' I ZA SASU POPOVIC.

Rade R

pre 2 godine

Nije on prvi koji mrzi Srbe a baškari se po Srbiji i nije ni jedini!

Miljan

pre 2 godine

Sadik Hasanovic nek ide kod svoji muslimana u Sarajevo pa nek pjeva a ne u Beograd a dobili su oni za Kravice U Srebrenici 1995 **10 × vise zivio GENERAL RATKO MLADIC

coa

pre 2 godine

Dosao je u Srbiju da se proslavi kako bi bolje ziveo a ne zeli da se izvini narodu zemlje u koju je dosao da postane poznat i slavan.... Pa makr da kaze da se kaje zbog svega sto je radio, cak ne zeli ni da kaze da ga je stid sto se slikao sa Oricem... Mali klasican licemer , zelim mu sve naj ali ne u nasoj zemlji!

Bojan

pre 2 godine

Samo ih vi dovlacite u Srbiju i primajte u zvezde granda i ostala sra.. , pa se posle cudite kad zabadaju nozeve u ledja!

Adam

pre 2 godine

Tako kako pevaju(arlauču) za dve oktave više će samo pevati u DžehennemKako samo liči sto kao i Naser više volite gusle koje su vasi Čuvali na tavanima uz ikonu koja je tu generacijama a koju ste vi gazili i Nasere koliko su ti krvave ruke ti ćeš u Džehennemu loziti i peći u večnoj vatri a bratija će ti pevati ove tvoje rodoljubive pesme.pakao svim zlocincima na sve strane

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija