• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.07.2021

21:46

ŠAPIĆ PRIZNAO VELIKU GREŠKU! Rekao šta misli o projektu Beograd na vodi

printscreen

Politika

ŠAPIĆ PRIZNAO VELIKU GREŠKU! Rekao šta misli o projektu Beograd na vodi

Podeli vest

Gost večerašnjeg Hit tvita je Aleksandar Šapić, koji je komentarisao projekat Beograd na vodi

Šapić je rekao da nije bio protiv Beograda na vodi, ali da nije verovao da će se izgraditi.

- Maketa mi je delovala prilično utopijski. Pogrešio sam, nisam prepoznao projekat, nisam verovao da će biti realizovan. On postaje jedan od simbola Beograda, svaki Beograđanin bez obzira na političko opredeljenje treba da bude ponosan - istakao je Šapić.

Advokat Dragan Palibrk je govoreći o izgradnji Beograda na vodi je rekao da je odrastao u srpskoj prestonici i da odlično poznaje grad i da nostalgično gleda na to što nekih kuća više nema.

- Ali ne mogu biti neiskren kada vidim onako grandiozna izdanja ne mogu da kažem da to ne izaziva neko poštovanje i divljenje - rekao je Palibrk i dodao da pozdravlja svaku izgradnju i da je samo važno da se ništa ne ruši.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 2 godine

Kad padne Vucic vratice se na staro misljenje.

VNS

pre 2 godine

Kako ste dotičnog zvali Gangula? Sada više ne? A daaaaa sada je obožavalac lika i dela našeg najvećeg sina....

Djak

pre 2 godine

Ovaj "brk" je fijuk....da se nista ne rusi?...jel on nekada prosao od Cvetka do Ustanicke...pa i malo dalje....pa pogledao na sta lici taj deo grada.....i da se ne rusi?...mora da zivi na Vracaru u lebdecem stanu?...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija