• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.07.2021

15:22

OPET MLATI TUĐIM KUR... KURTIJEM! Vjosa Osmani preti Srbiji američkom vojskom!

Politika

OPET MLATI TUĐIM KUR... KURTIJEM! Vjosa Osmani preti Srbiji američkom vojskom!

Podeli vest

Predsednica privremenih institucija u Prištini Vjosa Osmani izjavila je danas da će se Vojska Srbije, ukoliko pokuša da pređe administrativni prelaz sa KiM suočiti sa vojskom Sjedinjenih Američkih Država


Ona je to rekla novinarima, odgovarajući na pitanje da li se plaši sukoba zbog naoružavanja Vojske Srbije, prenosi Gazeta ekspres.


Po njenim rečima, jasno je da srpska vojska vidi Rusiju kao svog glavnog saveznika u pogledu vojne saradnje, ali i politike i da to otvoreno pokazuju.

To se, tvrdi, videlo na primeru vojnih vežbi jer dok su zemlje u regionu sprovodile vežbu "Defender Europe 21" zajedno sa NATO-om i SAD, Srbija je istovremeno organizovala vojne vežbe sa Rusijom.

- Nisam sigurna šta Beograd ima na umu kada je reč o retorici, ali jedno dobro znam: ako pređu granicu sa Kosovom, susreće se sa vojnicima iz SAD i drugih članica NATO-a. Nismo sami i Srbija to dobro zna. Jednom su to pokušali 1999. godine. Mislim da neće hteti da to pokušaju ponovo - rekla je Osmani.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 2 godine

SLUŠAJ VEŠTICE. DOK AMERI REAGUJU I NEŠTO NAPRAVE MI ĆEMO VAS ZA PAR SATI POČISTITI. VAMA POSLE TOGA NEĆE NIŠTA ZNAČITI ŠTA ĆE SE POSLE DOGAĐATI JER VAS NEĆE BITI.

Mito

pre 2 godine

Osmanijeva, nije u stanju ni sebe da upristoji, da izgleda kao pristojna normalna žena, a deli pretnje i šakom i kapom. Prvo dovedite sebe u red, jer u protivnom vaše izjave su glupi sni, pa ih još polusneni lupetate, a vaši poltroni ih prenose kao nešto ozbiljno. Da nije smešno bilo bi tužno. Na kojoj planeti vi živite.

ratko

pre 2 godine

al smo se ukakili ahahhahahahahahahahhahahahahahahahaha

mauzer 1

pre 2 godine

ONA MOŽE SAMO AMERIČKI KUR. KAO I DO SAD DA DOBIJE

Saradžogla

pre 2 godine

5 коментара!На исту темо познате новине тренутно имају 105 коментара!

Ja BL

pre 2 godine

U ove gluposti ni oni ne vjeruju....ali ne košta ništa da kažu.

Aleks z

pre 2 godine

Amerikanci pobegli iz afganistana i ostavili vladu svojo sudbini a talibanci 95 posto kontrolisu teretoriju pitali vodju talbanci kako ce rekao je postavi cemo sariju u afganistan i svi sto so bili na stranu nato ce ih ubijemo znaci ameri su izdali demokratsku vladu afganistan jer izgubili rat protiv talibanci takodje ce i kosovo kosovo sam blefira i zapad ameri svude gube sirija irak libija afganistan ukrainu krim Amerika vec 8 godine nine zapocela rat jer rusija pomaze svim drzavama primer venezulea rusi posali vojsku da cuvaju maduru

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17