• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.07.2021

11:11

UVEK ĆU SE BORITI ZA SRBIJU, ZA PUTEVE I PRUGE, I NIKADA NEĆU UZETI NIŠTA ZA SEBE! Vučić "rasturio" Žaklinu sa N1! Video

printscreen RTV Pink

Politika

UVEK ĆU SE BORITI ZA SRBIJU, ZA PUTEVE I PRUGE, I NIKADA NEĆU UZETI NIŠTA ZA SEBE! Vučić "rasturio" Žaklinu sa N1! Video

Podeli vest

Aleksandar Vučić danas je nakon obilaska najsavremenijeg inženjerskog centra u fabrici ZF Srbija odogvorio na pitanje đilasovske televizije N1 o 9 miliona evra koje je juče predsednik telefonom tražio kako bi se uradilo još 50 kilometara puta Donji Milanovac-Golubac

 

- Ja nisam 9 miliona evra uzimao za sebe i za svoje kompanije. Rekao sam već da neću da pominjem nijedno ime pred strancima jer to nije moj običaj, sve što oni rade ja ne radim nikada. Pitao sam pitao imamo li mogućnosti, ima li u budžetu 9 miliona evra, da provere, imamo li u tekućoj budžetskoj rezervi, imamo li kroz sagledavanje dodatnih bilansa za put Donji Milanovac-Golubac i ponosan sam na činjenicu što sam dobio odgovor da imamo i da možemo da izgradimo i tih 50 kilometara pita važnog puta za istok Srbije. To nije u skladu sa svakim članom Ustava i svakog zakona, a nije u suprotnosti ni sa jednim. 

- Ja sam zadovoljan kada mi kao primedbe nalazite to da želim da se mešam u razvoj Srbije, da gradim puteve, pruge i da želim da učestvujem u razvoju Serbije, a da ne želim da se mešam u razvoj sopstvene kompanije i lično bogaćenje. Nastaviću to isto da radim, hvala Vam što ste me podstakli da odgovorim na to pitanje, činiću to i u buduće. Uvek ću se boriti za Srbiju, za nejne puteve, njene pruge, i nikada neću ništa uzeti za sebe, već ću se boriti za naš narod - rekao je Vučić. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sladjan

pre 2 godine

Ma nije nesto da ja volim vucica,Ali posten covek.....oni sa n1misle da je kao djilas pa da se ugradi par miliona!!!!

Irena

pre 2 godine

Odavno je jasno da Vučić radi u korist ove države. Narod je to odavno prepoznao!

Bojan

pre 2 godine

Da bi rezultati bili vidljivi mora se raditi i odricati mnogih stvari ali krajnji rezultat je očigledan. Dokazi da se Srbija u proteklih par godina mnogo razvila kao i da se dalje razvija postoji i to niko ne može osporiti.

Lazni Bot

pre 2 godine

Pa ovo je privatna drzava jednog coveka,to je kao slucajno uradio sve pred kamerama a Mali u kupacim gacama prelistava knjige da li imamo 9 miliona.

Nebojsa iz Beograda

pre 2 godine

O ozbiljnosti drzave govori kako je 9 miliona narucio kao cevape iz kafane.

Vlajko77

pre 2 godine

Nas predsednik Vucic radi za Srbiju i njene gradjane a ne kao neki tamo Djilas i ostali iz propale opozicije koji rade samo za njihove interese !

Jelena

pre 2 godine

Zahvaljujuci Vama, konacno svaki deo Srbije dobija sansu za rast i razvoj. Zivela Srbija!

Petar

pre 2 godine

Srbija je toliko napredovala, u celoj izgradnji puteva novih fabrika i to se vidi na svakom mestu,gde god krocili.

Jelena

pre 2 godine

Ne bojimo se mi ničega dok se Vučić bori za ovu zemlju, nek pišu drugi i nek izmišljaju šta god žele

Iva

pre 2 godine

Važno je Srbija ima dobre puteve i pruge, kako bi se brže i lakše odvijao protok robe i usluga i kapitala.

Anna

pre 2 godine

Vucic do sada mnogo je uradeo za Srbiju i srpski narod to je očigledno. Uvek je gledao da Srbi u njoj budu bezbedni i spokojni.

Anna

pre 2 godine

Vucic je uvek i oduvek gledao da srbima bude dobro ! Voli Srbiju u ljude u njoj! Jedini čovek koji se borio za dobrobit svih nas!

Posmatrac

pre 2 godine

Žaklinica još uvek na NDH1? Zar je moguće da je neće ni jedna normalna televizija? Auuuu, kakva bruka...

Vesna3112

pre 2 godine

Ovakvi ljudi su, nam potrebni da nam vode drzavu, a ne Djilovski lopovi

Vesna3112

pre 2 godine

Ziveo ti nama Vucicu i vladao jos 100godina

Anamarija

pre 2 godine

Izgradnja je Vučiću prioritet i uvek će da istraje u napretku i modernizaciji Srbije

Pera Savic

pre 2 godine

Predsednik se zaista bori za bolju i lepsu Srbiju.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija