• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.07.2021

13:26

STANARI URUŠENE ZGRADE DOBIĆE PRIVREMENI SMEŠTAJ! Vesić se sastao sa žiteljima Vidovdanske

informer.rs

Politika

STANARI URUŠENE ZGRADE DOBIĆE PRIVREMENI SMEŠTAJ! Vesić se sastao sa žiteljima Vidovdanske

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić poručio je danas stanarima oštećene zgrade u Vidovdanskoj 4, da će biti smešteni u iznajmljene stanove, koje neće plaćati, sve dok njihova zgrada ne bude sanirana ili ne bude izgrađena nova

Ona se sa stanarima sastao se u hotelu "Slavija", gde su oni privremeno smešteni posle urušavanja dela njihove zgrade na Vračaru.

- Najvažnije da su svi zbrinuti, živi i zdravi i da grad Beograd i opština Vračar vode računa o njima. Oni će odavde otići u iznajmljene stanove, koje neće plaćati, dok njihova zgrada ne bude sanirana ili dok ne bude izgrađena nova zgrada - napisao je Vesić na svom Fejbuk nalogu.

Foto: Goran Vesić/Facebook

Goran Vesić sa stanarima urušene zgrade

On je dodao da ih je obavestio da će u ponedeljak gradski ombudsman Miljko Valjarević zakazati sastanak u Skupštini grada Beograda, na kojem će se razgovarati o trajnom rešenju problema u kojem su se, ne svojom krivicom, našli.

- Grad Beograd će uvek zaštiti svoje građane. Nikada neću dopustiti da ovi ljudi ostanu bez krova nad glavom onako kako je bivši gradonačelnik ostavio bez krova nad glavom ljude iz Dubljanske ulice, čiji su stanovi srušeni 12. oktobra 2008. godine - piše na Vesićevom Fejbuk nalogu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija