• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2021

09:05

VESNA PEŠIĆ CITIRA MARINIKU! Sramota što ne priznajemo genocid

Politika

VESNA PEŠIĆ CITIRA MARINIKU! Sramota što ne priznajemo genocid

Podeli vest

Naša je velika sramota sto ne priznajemo da smo pocinili genocid, tvrdi Vesna Pešić

Bivša političarka dosovskog režima praktično je ponoviča reči Marinike Tepić, koja se odavno zalaže da proglasi Srbiju genocidnom tvorevinom.

- Konačno Incko da ide iz BiH podignute glave zabranom negiranja genocida u Srebrenici. A ostala još Srbija, na našu bruku, poslednja ostala koja negira genocid. Zar u Srbiji nema elementarne ljuske osećajnosti i odluke da više nikad takve strahote ne ponovimo - napisala je Vesna Pešić na Tviteru.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bane

pre 2 godine

Idi, ljudska pogani, obesi se. Takvo djubre se retko radja!

dera

pre 2 godine

Da je djubre , djubre je ! Idi nakazo biraj camovinu , kako te nije sramota da pod stare dane pljujes po svom narodu ?

banana republika

pre 2 godine

Teško nama ako su partijski botovi najveće patriote u Stradiji. Zar partija i njen doživotni predsednik nisu bili na početku beskompromisni evropejci? Nadali se bogatim evropskim fondovima, i glasovima proevropski nastrojenih građana Stradije, ali...

milankukic

pre 2 godine

prolupala matora vestica vise nezna sta prica nju treba proterati iuz Srbije a Srbija da donese zakon ko promovise da je bio genocid da krivicno odgovara a kazna od 3 do 10 godina robije

Mito

pre 2 godine

I ova je bila naš ambasador. Ljudi koji su eksperti za genocid rekli su da to nije genocid, ali zato mi imamo naše štetočine koje oćekuju nagradu od stranaca zbog pljuvanja svoje nacije. Pešićko Jasenovac nije genocid, srami se.

Pera

pre 2 godine

Koga smo mi doveli posle Slobe .. sunce ti j... zarko .. .

Baća

pre 2 godine

Vesna, po običaju, lupeta jer odavno nema ništa pametno da kaže. Dakle, NIJE bilo genocida. Bio je RATNI ZLOČIN. Gideon Grajf. Uprkos Bakiru, Incku, zapadnoj propagandi, politikantskim sudovima, plaćenim i instruiranim sudijama, Medlin Olbrajt, srpskim autošovinistima u Beogradu, Đukanoviću u Podgorici, Kurtiju, Đikiju, Mariniki, Vesni i ostaloj antisrpskoj BAGRI.

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

Подржавамо вишегодишњи константан захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се против овде иментоване Пешић Весне Поповић из Гроцке, спроведе у целини кривични поступак и да се против ње донесе и изрекне правноснажна осуђујућа безусловна пресуда, због извршених кривичних дела од стране исте.

Vaske

pre 2 godine

Najgore sto ovako zlo zivi 100 godina, crkni vise nakazo bedna.

Mujo

pre 2 godine

Pitaobih ovu zenu da li su Amerikanci genocidna tvorevina i drzava,a isto tako Englezi i Belgijanci.Ako jesu ,a JESU zasto ne izadje i ne kritikuje te zemlje i njihove stanovnike za ne priznavanje njihovih genocida.

branko1

pre 2 godine

Nju i njoj slicne izlapele,bolesne,babuskare prestanite vise da citirate i da spominjeteOne se ujutro pogledaju u ogledalu i od besa ,kako izgledaju ceo dan samo bljuju otrov

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija