• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saopštenje

30.07.2021

14:00

BELIVUKOVA ODBRANA POTPOMOGNUTA POLITIČKOM PODRŠKOM ĐILASA!

Politika

BELIVUKOVA ODBRANA POTPOMOGNUTA POLITIČKOM PODRŠKOM ĐILASA!

Podeli vest

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, oglasio se saopštenjem koje prenosimo u celosti

Danas je Belivukova politička odbrana, nakon asistencije Đilasovih medija, Đilasovih analitičara i Đilasovih botova na društvenim mrežama, upotpunjena i političkom podrškom samog Đilasa. Nimalo slučajno, baš na dan kada semočikuje podizanje optužnice protiv Belivuka, Miljkovića i ostalih pripadnika te grupe.

Budući da je Srbiju nazvao zemljom Pabla Eskobara, onda je verovatno mislio da je Eskobar on sam, jer niko drugi na političkoj sceni u Srbiji, osim Dragana Đilasa, nema kolekciju fotografija sa višestruko osuđivanim kriminalcima poput Vlade Japanca, Jeremića, Кoksa i njima sličnih.

Neka Đilas pokuša da shvati da će Srbija pobediti svu mafiju, bilo da je upitanju Belivukov najsuroviji kriminalni kartel ikada viđen u našoj zemlji, bilo da su u pitanju lopovi u skupim odelima i sa kravatama za vratom, poput Dragana Đilasa.

Svi će odgovarati za ono što su radili. Pitanje je samo kojim redosledom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nena

pre 2 godine

Svesni da nemaju ni plan ni program za svoju kampanju i da bespotrebno obilaze Srbiju kao neki putujuci cirkus,Djiki i njegova družina postaju nervozni i neuracunljivi. Srecom po njih ,uskoro ce se pridruziti svojim saradnicima,u zatvoru ,mozda tamo kad budu bili na okupu budu manje nervozni zajedno.

Dragana

pre 2 godine

On ce da ih iscupa,vala sta su sve radili ...tesko

Milja R

pre 2 godine

Nikakva odbrana tim kriminalcima neće pomoći. Onio će ostatak svog života provesti iza rešetaka.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija