• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.08.2021

08:35

Kad god vide da nam raste rejting, Mlađa napada! Veselinović o napadima Đilasovog kuma na Ne davimo Beograd!

Insajder/Darko Cvetanović

Politika

Kad god vide da nam raste rejting, Mlađa napada! Veselinović o napadima Đilasovog kuma na Ne davimo Beograd!

Podeli vest

Dobrica Veselinović iz pokreta "Ne davimo Beograd" za današnji Blic je govorio o napadima Mlađana Đorđevića, lidera pokreta "Oslobođenje" i kuma Dragana Đilasa, na njegov pokret

 

On se osvrnuo na uvredljiv tvit koji je Đorđević napisao nakon sastanka Radomira Lazovića iz NDMBGD i Nebojše Zelenovića iz Saveza za Srbiju i istakao da "čim vide neku našu akciju ili skok rejtinga, objavljuju razne neistine". 

Podsetimo, Đilasov kum je pre nekoliko dana napisao uvredljivu objavu na Tviteru o Lazoviću i Zelenoviću:

Ko sa ovom dvojicom miljenika Soroša i zapadnih ambasada iz opozicije tikve sadi, obiće mu se o glavu. Što Vučić ne završi oko izdaje Kosmeta, tu se dvojac Zelena patka nudi da da i više nego što albanski lobista Violeta Viola fon Kramon traži, napisao je Đorđević. 

Đilas, Jeremić i Lutovac su radili na štetu javnog interesa

Dobrica Veselinović iz inicijative Ne davimo Beograd krajem jula rekao je za đilasovski portal Nova rekao da sa Draganom Đilasom, Vukom Jeremićem, Zoranom Lutovcem ne može u predizborne koalicije jer su oni "radili na štetu javnog interesa u Beogradu i šire"

- Sa Nebojšom Zelenovićem imamo razumevanje da su lokalna pitanja od ključnog značaja... Ostali akteri na političkoj sceni su imali problematičnu prošlost, radili su na štetu javnog interesa u Beogradu i šire. Neki od njih su radili na BusPlusu.. Ipak učinićemo sve da smenimo SNS i da sarađujemo na tome - rekao je Veselinović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija