• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

18.08.2021

20:40

IMA SE, MOŽE SE! VUK JEREMIĆ SE BAŠKARI U HOTELU NARKO-BOSA DARKA ŠARIĆA!

Objektiv

Politika

IMA SE, MOŽE SE! VUK JEREMIĆ SE BAŠKARI U HOTELU NARKO-BOSA DARKA ŠARIĆA!

Podeli vest

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ne prestaje da se baškari i uživa ove letnje sezone, a ovaj put je za odmor odabrao hotel-kazino "Maestral" u Bečićima za koji je poznato da je u rukama kriminalca

On je "uhvaćen" kako se brčka na crnogorskoj plaži u jednom od luksuznih hotela.

Iako je na papiru vlasnik ovog hotela bivši košarkaš Nikola Peković, javna je tajna da je on još uvek u rukama okorelog kriminalca – Darka Šarića.

Naime, 2019. je podgorička firma “Spencer & hill“ bivšeg košarkaša Nikole Pekovića preuzela hotelsku kompaniju “Maestral turs” biznismena Blaža Dedića kojeg su srpski mediji povezivali sa Darkom Šarićem koji se tereti da je organizator kriminalne grupe koja je “oprala” više od 20 miliona evra, stečenih krijumčarenjem kokaina. Pekoviću je Darkov mlađi brat Duško Šarić venčani kum.

Kako Vuk Jeremić planduje u hotelu kriminalca pogledajte na narednim fotografijama.

Foto: Objektiv

Foto: Objektiv

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lol

pre 2 godine

znaci svako ko letuje u cg zivi u luksuzu? sta kazete, hotel od nekog za koga su neki rekli da je povezan sa nekim? ma nije valjda... vuka ne volim ali samo budale veruju u ovakve vesti, komedija

Pg

pre 2 godine

Covek sam i izbacuje fotke na društvenim mrežama,koga briga čije hotel.. Ne sigurno će se kupati na srebrnom jezeru...

Pera

pre 2 godine

Ko je davio novinare, 2 minuta sa rampe, krusik, jovanjica, beli vuk, jelka od 100 000, pijani piloti, Sava mala, mitrovicev sin, ubistvo mitroviceve ljubavnice, pustanje ubice koji je ubio dete na karaburmai, ko je ubio olivera., cena fontane na slaviji....... Kriminalci

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija