• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

10.09.2021

10:12

Jedina smo stranka koja ima konkretne planove, i koja se zajedno sa građanima bori za bolju budućnost svakog kraja

printscreen sns.org.rs

Politika

Jedina smo stranka koja ima konkretne planove, i koja se zajedno sa građanima bori za bolju budućnost svakog kraja

Podeli vest

Poverenica Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke i premijerka Srbije Ana Brnabić obišla je stranačke štandove u Zemunu i u razgovoru sa građanima razmenila mišljenja o tome sa čime su oni zadovoljni, i šta je to što je po njihovom mišljenju potrebno još uraditi

Posle razgovora sa građanima, poverenica beogradskog odbora održala je sastanak sa članovima i funkcionerima opštinskog odbora i istakla da je važno da i ona i ostali stranački funkcioneri budu na terenu, da se ne opuštaju i rade svom snagom.

- Brnabić je izrazila zadovoljstvo što je došla u Zemun i zahvalila na energiji i podršci koju Zemunci pružaju politici Aleksandra Vučića i Srpskoj naprednoj stranci - navodi se u saopštenju SNS,

- Ono što SNS izdvaja od drugih stranaka jeste to što se funkcioneri nisu udaljili od svojih članova, što smo zajedno na svim sastancima i svim aktivnostima - rekla je Brnabić i dodala da upravo tako vidi svoj mandat poverenice, da zajedno sa članovima bude na terenu.

Brnabić je navela da se Ðilas uveliko sprema za izbore i da ih je, kako je rekao, već dobio, i naglasila da će se SNS boriti radom i rezultatima za naš grad i za našu zemlu.

 

U Zemunu 7.000 više zaposlenih nego ranije


- Jedina smo stranka koja ima konkretne planove, koja se zajedno sa građanima bori za bolju budućnost, za razvoj i uređenje svakog kraja. Pred kraj godine počeće rekonstrukcija Zemunskog keja, kada je u pitanju povećanje prosečne plate Zemun je pri samom vrhu, stopa nezaposlenosti je u padu, što se najbolje vidi po tome da je 2016. godine u opštini Zemun bilo 57.812 zaposlenih, a 2020. čak 64.827 - rekla je Brnabić.

Poverenica beogradskog odbora smatra da treba podsećati ljude na sve ono šta smo uradili, ali i da ih uputimo u planove i naš program za budućnost.

Foto: printscreen


- Mi smo jedini koji imamo konkretne planove i šta je to što nudimo ljudima. Svi ovi koji se busaju, koji se bore za vlast po svaku cenu i koji se ujedinjuju protiv SNS, nemaju plan, ni ideju šta treba uraditi, nude samo mržnju prema Vučiću i to im je jedina politika - rekla je Brnabić.

Dodala je da ta samoproklamovana elita ima veliku medijsku mašineriju, da veliki novac ulaže u pokušaje da destabilizuju Srbiju i oslabe predsednika Vučića.

- Važno je da se ne opustimo, da budemo vidljivi, da budemo na terenu i da i dalje radimo svom snagom - zaključila je Brnabić i rekla da veruje u odgovornost kod ljudi, koji će kako smatra, na predstojećim izborima glasati na osnovu rezultata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
žare

pre 2 godine

I onda će posle opozicija da se pita odakle takvi rezultati na izborima.

Kosta

pre 2 godine

Vi ste uvek spremni da saslušate gradjane i da pokušate da rešite svaki problem.

Anika

pre 2 godine

Sns zna ko je odlucujuci faktor za dobijanje izbora.To su gradjani sa njihovim zeljama,problemima i ocekivanjivama a funkcioneri su tu da te potrebe cuju i realizuju!

Ana

pre 2 godine

SNS je stranka koja štiti interese građana i koja je uz njih.

Vlada

pre 2 godine

Svi koji pričaju o SNS da je ovakva ili onakva stranka, to je znak da su ljubomorni.

helena

pre 2 godine

Samo složni možemo ići u još veće uspehe!

Acke

pre 2 godine

Zato ubedljivo pobedjuju godinama unazad na svim mogucim izborima

Magi

pre 2 godine

Clanovi stranke su stalno na terenu, u neposrednom kontaktu s ljudima....resavaju se problemi,odmah, sad.To je kljuc.

Jasna

pre 2 godine

Idemo do nove pobede i jos lepse i jace Srbije.

Marijana

pre 2 godine

Jedina stranka koja se zalaže za svakog građanina, za bolju budućnost i bolje sutra. Uvek uz SNS.

kraj partije je blizu

pre 2 godine

Ovaj fikus živi u nekom paralelnom univerzumu, u virtuelnoj SNS stvarnosti (Matrix?) gde je sve idealno, gde vođu i partiju svi vole, gde su ovi fikusi sposobni političari, a ne beskičmenjaci i paraziti.

Marko

pre 2 godine

Rezultata ima,a i volja za nastavak radova u Srbiji je i više nego vidljiva. Srbija se izdiže na veći nivo zahvaljujući Vučiću koji neumorno,mudro i prisebno upravlja njom i čini je sve lepšom za život iz dana u dan.

Ivana

pre 2 godine

Ana Brnabić zaista radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države nikada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane. Srbija se cela razvija i gradi.

Ana

pre 2 godine

Srpska napredna stranka je zaista stranka koja pre svega misli na svoj narod, tu je uvek da saslusa, pomogne, resi problem, narod to odlicno prepoznaje , i ceni.

ŠAPIĆ: Srbija se menja strahovitom brzinom
Politika

ŠAPIĆ: Srbija se menja strahovitom brzinom

„Mi živimo u jednom vremenu u kome se Srbija menja strahovitom brzinom, dešava se period najvećih promena u našoj novijoj, a možda i čitavoj istoriji“, rekao je Aleksandar Šapić, poptredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke tokom obilaska Pčinjskog, Nišavskog i Zaječarskog okruga

09.09.2021

20:57

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zaplenjen duvan u Leskovcu! Krivična prijava osumnjičenima
Istraga u toku

Zaplenjen duvan u Leskovcu! Krivična prijava osumnjičenima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu podneće krivične prijave protiv trojice muškaraca starosti 60, 54 i 42 godine, kao i protiv četrdesetosmogodišnje žene zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

30.04.2024

15:20

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija