• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.09.2021

12:09

Boško Obradović poručio opoziciji: Nema boljeg kandidata za predsednika od mene!

Politika

Boško Obradović poručio opoziciji: Nema boljeg kandidata za predsednika od mene!

Podeli vest

Lider Dveri Boško Obradović uputio je jasnu poruku kolegama iz opozicije, pre svih Draganu Đilasu i Vuku Jeremiću, da nema boljeg kandidata za predsednika Srbije od njega

 

Na pitanje da li sebe može da zamisli kao predsedničkog kandidata, Obradović je pitao novinara da mu navede ko je bolji kandidat od njega među liderima opozicije.

- Znam da je to kolegama teško da priznaju, ali Dveri su jedino novo lice na političkoj sceni, bez repova prošlosti i zaslužili smo da dobijemo podršku - rekao je Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ljubica

pre 2 godine

Ima kako da nema? Aleksandar Jovanović - Ćuta je mnogo bolji kandidat od tebe.

Rade R

pre 2 godine

Obradović misli da nije "rep" to što se sa Đilasom lizao godinama! Provaljivali u RTS, Skupštinu i koje još gluposti nije radio sa Đilasom! Pa ti Obradoviću misliš da je narod glup, ništa ne vidi i ne pamti!

master

pre 2 godine

Zamisli samo gde bi Srbija bila da je ti vodis, dali vi stvarno ne vidite ili lajete zato sto vas neko placa, okani se corava posla, imate sansu na izborima kao na proslogodisnji sneg, uzmi tu tvoju pistaljku i okaci na zid, i ona ti nije pomogla.

Dijagnoza

pre 2 godine

Ima "politicara", kao sto je ovaj cacanin, koji su se utripovali da budu neko i nesto u zemlji srbiji, recimo predsednici. Iz svega toga, moze se zakljuciti, da sve to sto rade, sto izgovaraju, je u cilju, da oni, licno, postanu bar predsednik drzave Srbije. Vidite i sami. Oni nemaju iza sebe rezultate, nemaju programe, vec, Ja pa Ja. Interesantno je da ih uopste neko podrzava. Ljudi ne kapiraju da sve to, njihove vodje rade iz iskljucivo licnog interesa. Boli ih uvo. sede godinama u drzavnim institucijama, zive udobno, dobre plate, dnevnice, ... a ne interesuje ih narod. Ozbiljna je to dijagnoza. Doduse, od toga se ne umire, sa tim se umire. K'o reuma.

Brutalan

pre 2 godine

I pandemija je politika ako nisi znao i to svetskog ranga. A nisi ni jednu reč rekao jer ne smeš ,a znaš da je globalistički projekat.Zar živiš na marsu pa ne znaš šta se događa u svetu to je sad veći problem nego predstojeći izbori.Toliko o tvom budućem predsednikovanju . Spasi tvoj narod i reci otvoreno da se radi o smišljenoj laži zarad masovnog navodno dobrovoljnog &akcinisanja.Reci istinu i osvojićeš glasove bez kampanje, da te vidim patrioto.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija