• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2021

07:29

Opozicija više i ne krije - Kosovo je nezavisno

Politika

Opozicija više i ne krije - Kosovo je nezavisno

Podeli vest

Deo srpske opozicije ne bi okom trepnulo kad bi nam amputirali Kosovo i Metohiju

To se dalo zaključiti na brojnim primerima, a najsvežiji je u vezi s Vesnom Pešić. Nekada perjanicom opozicije iz vremena Slobodana Miloševića, sada je aktivna samo na Tviteru, odakle šalje prilično zabrinjavajuće poruke.

Peršićeva je u prepisci s članom DS Balšom Božovićem na temu upada specijalaca ROSU na sever Kosmeta, konstatovala da je "Kosovo nezavisno i da ne zna zašto Srbi prave problem oko tablica".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Boris

pre 2 godine

Niti te njene reci nisu nezavisna a kamo li Kosmet ,zena je spremna za pelenu i staracki dom a ne za provociranje Srpskog naroda

Ljubiša

pre 2 godine

Teško je kad omatoriš a budeš nedo**bana crelog života, pa ti sad svi krivi.

Baća

pre 2 godine

Vesna je, očigledno, izlapela, pa bi trebalo da joj neko objasni u njenim godinama zašto se Srbi na Kosmetu bune. Demencija je ozbiljna bolest, ali ko zna, možda se Vesni ipak može pomoći.

Laky

pre 2 godine

Šešelja za ministra ministarstva brige o nevladinim i opozicioni organizacijama. Kad može vojvođanska da brine o rodnoj ravnopravnosti treba i neko o ovim pojavama da brine, zato predlažem Brnabićki da počne da brine.

Zoran

pre 2 godine

Lako je danas biti "Srbin" u Beogradu ali tesko je biti čovek i patriota Pitam se da li pojedinci imaju decu da li razmisljaju o kletvama palih za slobodu i jedinstvo Srpskog naroda za Svetu slobodu za Savu,Nemanju,Milosa za junake sa Kosara za kolevku i čast Srpsku

Jozo daj vode

pre 2 godine

To rece ona i do podne popije flasu vinjaka

Miki

pre 2 godine

Tu Vesnu u Corku sa olosem koji rovari protiv svoje zemlje kao sto je rekao Sojic u tesnoj kozi pa tamo nek izigravaju kapetana bele (siptarskea) ladje....

Lazar

pre 2 godine

To što je navodno izjavila, a i neki drugi pre nje, je po Krivičnom zakoniku krivično delo. Svaki građanin je kriv. odgovoran ako nije neuračunljiv. Neka neko podnese k. prijavu pa da se utvrdi šta je ko rekao ili uradio, sve ostalo je bespredmetno.

Milica

pre 2 godine

Vesna Pešić je ljudska nakaza.. Što nije otišla da živi u zločinačkoj državi Kosovo. Takve budale ne treba slušati, a kamo li o njima pričati..

Kresoja Bill

pre 2 godine

Eto, baba nema s kim da priča, odj…bali je svi, pa sjela za tastaturu. Ali, rospija ostaje to što je rospija.

Jano

pre 2 godine

Bravo , evo polako se kristališe za kakve opozicione stranke ću da glasam na izborima ako opšte bude opozicije na izborima.

Jano

pre 2 godine

Svi komentari koji su objavljeni sadrže govor mržnje . Evo ja podržavam ovu ženu a podržaću i bilo koga sličnih razmišljanja .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija