• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.09.2021

10:21

Vučić noćima nije spavao, uhvatio ga je grip... Brnabić otkrila razloge zbog kojih je predsednik pod stresom!

Politika

Vučić noćima nije spavao, uhvatio ga je grip... Brnabić otkrila razloge zbog kojih je predsednik pod stresom!

Podeli vest

Premijerka Ana Brnabić rekla je povodom otkazivanja, odnosno pomeranja jučerašnih sastanaka predsednika Aleksandra Vučića da ga je uhvatio grip i da mu je oslabio imuni sistem zbog svih napora i stresa

- Do duboko u noć smo razgovarali. On, nažalost, ne miruje, volela bih da malo više odmara. Pod užasnom je tenzijom sada oko svega što se dešava na KiM. Mislim da noćima nije spavao, uhvatio ga je grip. Imuni sistem mu je oslabio naravno od tih napora i od tog stresa - rekla je Brnabić na TV Hepi.

Ona je dodala da je predsednik nastavio da radi i da već danas ima sastanak sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen sa kojom u četvrtak potpisati ugovor o izgradnji autputa Niš-Merdare-Priština-Drač.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić pomerio je sastanke sa kineskom ambasadorkom Čen Bo i ruskim ambasadorom Aleksandrom Bocanom-Harčenkom. 

Prema rečima Vučićeve savetnice za medije Suzane Vasiljević, predsednik Srbije nije se osećao dobro pa je zato odložio važne susrete za jedan dan.

Vučić se danas sastao sa kineskom ambasadorkom, a sledi i susret sa Bocan-Harčenkom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Anica

pre 2 godine

Taj teret koji on nosi na svojim plećima bi retko ko od nas izdržao.

Nena

pre 2 godine

Verovatno da Vucic ima jake razloge za otkazane sastanke,i po savetu lekara sad čujem da je otkazao. Pre svega nam je najbitnije da se situacija na KiM smiri i da nas narod živi bez straha a Mađan Đorđević ionako sem sto radi protiv i pljuje po nasoj zemlji i predsedniku,nista drugo i ne radi!

Ana

pre 2 godine

Verovatno mu je pao imunitet od tolikog opterecenja i obaveza, dobro je kako izdrzava toliki pritisak i toliko puno obaveza.

Dragan

pre 2 godine

Postoje granice za sve pa i za posao. Cenim ja što je predsednik vredan ali eto štetno je po njega.

Nena

pre 2 godine

Noćima nije spavao što zbog gripa što zbog problema i stresova koji mu se dešavaju jer je realan čovek I sekira se za svoju državu i narod, ne razmišlja samo o sebi i svom džepu.Brz oporavak!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija