• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.09.2021

19:15

Šapić: U Srbiji se nikad nije gradilo kao danas!

informer

Politika

Šapić: U Srbiji se nikad nije gradilo kao danas!

Podeli vest

„Srbija mora ravnomerno da se razvija, bez obzira gde se koje mesto geografski nalazi. Moramo da razvijamo infrastrukuru u svakom delu Srbije, to i radimo jer je podizanje infrastrukture ključ sveukupnog razvoja“ istakao je danas potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić koji je boravio u poseti Zlatiborskom okrugu. On je obilazeći Priboj i Prijepolje u razgovoru sa građanima istakao važnost izgradnje puteva i autoputeva u celoj Srbiji.

- Da bi građani bolje i kvalitetnije živeli, da bi došli investitori, da bi se podigao privredni potencijal moramo da imamo dobre puteve, a u Srbiji se nikada u istoriji nije gradilo ovoliko auto puteva i brzih saobraćajnica kao danas. I Prijepolje i Priboj moraju kvalitetno da budu povezani sa drugim delovima Srbije - rekao je danas u Priboju Šapić.

- Obišao sam za kratko vreme pedeset opština i gradova u Srbiji i ono što me je obradovalo u svim ovim gradovima pa tako i danas u Priboju i Prijepolju je da sam naišao na veliki entuzijazam kod ljudi što je i kod mene podiglo moral i volju da se borim. Kada vidite ljude da su spremni da rade i da se žrtvuju za svoju ulicu, selo, grad, državu onda i kod vas proradi motiv da uradimo nešto što će ostati iza nas i da našu zemlju svojoj deci ostavimo bolju nego što su nama naši roditelji - naglasio je Šapić.

On je u ovim etnički mešovitim sredinama poručio da meštanima da čuvaju dobre odnose između Bošnjaka i Srba. „Srbija danas vodi politiku mira i stabilnosti a za to su neophodni dobri odnosi među ljudime bez obzira koje vere, nacije bili“ zaključio je Aleksandar Šapić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija