• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink/Informer

17.10.2021

10:51

Ne može Dijana Hrkalović ostati jedina, biće uhapšeno i nekoliko policajaca sa visokim činovima! Svi koji su u to umešani! /video/

printscreen

Politika

Ne može Dijana Hrkalović ostati jedina, biće uhapšeno i nekoliko policajaca sa visokim činovima! Svi koji su u to umešani! /video/

Podeli vest

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj komentarisao je jutros hapšenje Dijane Hrkalović, nekadašnje sekretarke MUP-a, i poručio kako ga njen privatni život ne zanima

Šešelj je rekao, gostujući u "Novom vikend jutru" kod Jovane Jeremić da ga ne zanima privatan život Dijane Hrkalović, a zatim je ispričao i za koga smatra da će možda sledeći biti uhapšen.

To kakav je njen privatni život, to mene ne zanima. Ne može Dijana Hrkalović ostati jedina. I neće biti samo jedan policajac, biće nekoliko policajaca sa visokim činovima. Majori, pukovnici... Svi koji su u to umešani. Ne sme ljaga da padne na celu policiju - rekao je Šešelj.

Foto: printscreen

Tokom gostovanja Vojislava Šešelja prikazana je i fotografija Dijane Hrkalović i sudije Aleksandra Stefanovića protiv kog je lider SRS podneo krivičnu prijavu i zahtev za razrešenje.

To govori o prisnosti Dijane Hrkalović i Aleksandra Stefanovića. Ja sam podneo krivičnu prijavu i zahtev za razrešenje Stefanovića, on je imao i tajno mesto gde se sastajao sa Dijanom Hrkalović i nekim krupnim kriminalcima. To mora da je i policiji poznato, ne sme se ništa prikrivati - izjavio je Šešelj.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Nebojša Bakarec: Plač Mare Đikijeve!
Politika

Nebojša Bakarec: Plač Mare Đikijeve!

Đikijeva džuboks brzi keš služben’ca, poznatija kao „sedi Mara na Tviter studencu“, muku svoju otkrila je zdencu. Žali Mara, ja se bojim, kuka Mara za svojim krimosima svojim. Arlauče Mara jer se država obračunava sa kriminalcima i njihovim saradnicima. Rida Mara, njače Mara, oplakuje policijsko krilo mafije

16.10.2021

18:55

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija