• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.10.2021

23:45

FANTASTIČNI REZULTATI! Za 7 godina u Beogradu prosečna neto zarada sa 433 evra, porasla na 690 evra, ali to nije sve!

Informer

Politika

FANTASTIČNI REZULTATI! Za 7 godina u Beogradu prosečna neto zarada sa 433 evra, porasla na 690 evra, ali to nije sve!

Podeli vest

Za samo 7 godina, od 2014. do 2021. godine u Beogradu je prosečna neto zarada porasla čak 46 odsto, dok je nezaposlenost smanjena više nego duplo

U glavnom gradu je 2014. godine prosečna neto zarada zaposlenih bila 433 evra, dok 2021. ona iznosi neverovatnih 690 evra, što je rast za  od 46 odsto.

Stopa nezaposlenosti se smanjila za 54 odsto. 2014. Godine u Beogradu je bilo 16.2 odsto nezaposlenih dok je danas taj procenat 7.5 odsto.

Tačnije, pre sedam godina glavni grad je imao 105.000 nezaposlenih, a danas samo 60.000.

Kada je reč o broju radnih mesta, beleži se povećanje od 32 odsto.

Pogledajte i ostale podatke koji pokazuju kako radi aktuelna vlast i kako Beograd i Srbija pobeđuju.

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija