• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.11.2021

10:23

Za Srbiju su odnosi sa Crnom Gorom, ali i sa svim susedima, od suštinskog značaja!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

Za Srbiju su odnosi sa Crnom Gorom, ali i sa svim susedima, od suštinskog značaja!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Predsedništvu na Andrićevom vencu sa sa premijerom Crne Gore Zdravkom Krivokapićem, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji

Vučić je na svom Instagram profilu buducnostsrbijeav istakao da su za Srbiju odnosi sa Crnom Gorom, ali i ostalim susedima, od suštinskog značaja.

"Za Srbiju su odnosi sa Crnom Gorom, kao i sa svim susedima, od suštinskog značaja. Postoji obostran interes za revitalizaciju infrastrukture koja nas povezuje, a posebnu važnost pridajemo razvoju ekonomskih odnosa", napisao je Vučić na Instagramu.

 

Podsetimo, Vučić je jutros Krivokapića dočekao ispred zgrade Predsedništva na Andrićevom vencu.
 
"Poželeo sam dobrodošlicu predsedniku Vlade Republike Crne Gore Zdravku Krivokapiću", naveo je Vučić na zvaničnom instagramu "Buducnnostsrbije" uz fotografije susreta.
 
 
Krivokapić je juče doputovao u dvodnevnu posetu Srbiji, a nakon sastanka sa predsednikom Vučićem, sastaće se i sa premijerkom Anom Brnabić, koja će mu prirediti svečani doček ispred Palate Srbija.

Nakon sastanka, predviđeno je obraćanje dvoje premijera.

Vučic je i sinoć poželeo dobrodošlicu Krivokapiću i poručio da Srbija i Crna Gora moraju bolje da sarađuju.

"Uveren sam da Srbija i Crna Gora mogu i moraju bolje da saraduju, kako na političkom nivou, tako i na polju ekonomije", napisao je Vučić na instagram nalogu "Budućnostsrbije", uz fotografiju sa Krivokapicem i premijerkom Srbije.
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saska

pre 2 godine

Vazno je da budemo u sto boljim odnosima sa Crnom Gorom, ipak smo mi istorijski vezani i jedan narod, braca, zatso se svadjati i ici na steti sebi i njima

Sara

pre 2 godine

Dragi nas prijatelj Zdravko Krivokapic je dosao u Srbiju, nadam se da ce biti uspesan njegov dolazak

Dragan

pre 2 godine

Siguran sam da će Vučić dati sve od sebe, kako bi izdejstvovao to da odnosi Crne Gore i Srbije budu bolji. Krivokapić je za mene isti kao i Djukanović. Ne vidim razliku izmedju njih dvojice.

Rale

pre 2 godine

A ništa o onoj blamaži juče na dočeku na aerodromu?? Gde ga je onaj ministar u izkizanim farmerkama dočekao..tako se popravljaju odnosi sa Crnom gorom?

Kole

pre 2 godine

Srbija i Crna Gora imaju dosta zajedničkog i zajedno mogu dosta da urade!

Dušan

pre 2 godine

Vučić nastoji da poveže ceo region, te da kroz dobre odnose i saradnju svaka država regiona napreduje. Srbija nikada nije imala boljeg predsednika od njega. Na sledećim izborima ima moj glas.

Mirko

pre 2 godine

Treba da budemo u dobrim odnosima sa Crnom Gorom, jer je jako bitno da imamo sto vise prijatelja!

Baća

pre 2 godine

Vučić i Srbija su ti koji, kao motor na ovom našem prostoru, treba da šire pozitivnu energiju, duh saradnje i ekonomskog povezivanja kao perspektivu za sve nacije koje ovde žive. Sa Crnim Gorom posebno, bez obzira na razlike, jer je CG u NATO-u voljom prethodne vlasti, a ne tamošnjih građana koje niko ništa nije ni pitao o tome. Krivokapić je izabrani premijer CG i sa njim treba uspostaviti najbolju moguću saradnju, a odnose u vladajućoj koaliciji će rešiti oni sami. Ovo "otopljavanje" odnosa dve države treba pozdraviti, a kao što sa drugim evropskim državama, npr. Nemačkom, koje su priznale secesiju KiM, sarađujemo na najbolji način, tako treba da bude i sa CG. Svi drugi problemi koje imamo sa CG će se rešiti u narednom periodu.

Radojka

pre 2 godine

Srbija i Crna Gora su zemlje moje su povezane svim mogućim vezama. Baš zato naši odnosi treba da budu najbolji mogući i ka tome treba da težimo. Svaki gradjanin Crne Gore u Srbiji treba da se oseti dobrodošao i obrnuto!

Mira

pre 2 godine

Dobro funkcionisanje sa regionom stalno mora da se neguje.

Sasa

pre 2 godine

Krivokapic i Vucic su pokazali kakvo postovanje mora postojati medju sesedima.

Ivan

pre 2 godine

To su dve bratske zemlje i dva bratska naroda! Odnose treba negovati i unapredjivati.

Ina

pre 2 godine

Treba se setiti lepih trenutsaka iz istorije odnosa Srbije i Crne Gore a zaboraviti lose trenutke

Miki

pre 2 godine

Krivokapic je razuman covek, nije kao Đukanovic, nadamo se boljim odnosima sa Crnom Gorom

Mimi

pre 2 godine

Odnosi sa Crnom Gorom bi bili još značajniji da nije bilo rezolucije o Srebrenici. Nedopustivo!

Nena

pre 2 godine

Naravno da su dobri odnosi važni, to je ono čemu sve zemlje trebaju da teže

Izbori 2024

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15