• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.11.2021

10:07

Snimci kamera otkrili šta se ZAPRAVO DOGODILO SA AUTOMOBILOM ČEDE JOVANOVIĆA

Printscreen Kurir tv

Politika

Snimci kamera otkrili šta se ZAPRAVO DOGODILO SA AUTOMOBILOM ČEDE JOVANOVIĆA

Podeli vest

Liberalno demokratska partija (LDP) saopštila je sinoć se na Aerodromu "Nikola Tesla" dogodio incident kada su ispred ulaza u aerodromsku zgradu nepoznata lica razbila automobil predsednika LDP Čedomira Jovanovića i uputili mu niz uvreda. Međutim, kako saznajemo, nadzorne kamere utvdile su šta se zaista dogodilo.

Jovanović je, kako objašnjava naš izvor, na aerodrom došao automobilom "škoda kamik".

- Utvrđeno je da prilikom dolaska na aerodrom Jovanović na automobilu nije imao prednju tablicu, kao i da je vozio je rentakar. Kako bi se utvrdile sve okolnosti incidenta pregledani su snimci sa nazdornih kamera - kaže izvor i dodaje:

- Daljim pregledom kamera nije utvrđeno da je neko svojim vozilom prilazio toj "škodi", a što se tiče oštećenja na automobilu, naknadno će biti utvrđeno odakle potiče. Takođe, biće provereni i navodi da je Jovanoviću neko dobacivao uvrede.

U saopštenju koje je objavio LDP, navodi se da je Jovanović na aerodrom došao kako bi sačekao goste iz inostranstva, automobil je parkirao u zaustavnu traku ispred ulaza u zgradu aerodroma.

- Nakon što se vratio, zatekao je polupane delove automobila, a grupa mladića ga je vređala - stoji u saopštenju.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 2 godine

Neko ko nije bio svestan da je ceo aerodrom i 80% grada pokriveno kamerama, ne bi trebao ni trafiku da vodi a kamo li da se bavi politikom i tuđim sudbinama.

Baća

pre 2 godine

Ne opravdam bilo kakvo nasilje, ali to je posledica izdajničkog delovanja nekadašnjeg "biča božijeg" režima Zorana Đinđića koji je isporučio legitimnog predsednika svoje države jednom stranom proameričkom sudu. Većina ljudi u ovoj zemlji, siguran sam, prezire Čedomira Jovanovića, a to se vidi i po rejtingu njegove partije, ali svakako treba zaustaviti i sankcionisati bilo kakvo nasilje prema njemu. Njega je dovoljno kaznio sopstveni narod.

Petar

pre 2 godine

Значи, опет лагао. И ништа узнемиравање јавности...

Voja

pre 2 godine

Čiko, meni se čini da će da me bijo /Čedicu/ a možda mi i prete

Žigolo

pre 2 godine

Izgleda da je Čeda opet malkice lagao? Ko zna gde je čuknuo rent a kar vozilo pa smislio kako da se izvuče a da ne plati štetu pa ga kao napali huligani, kao da je on neka velika zverka pa ga čopor huligana 24/7 prati i preti mu ... Bitanga ostaje bitanga

Ljuba

pre 2 godine

Opet Čeda laže i izmišlja. Pa dosta više, čoveče.

Žigolo

pre 2 godine

Ma kakva bre drama i kakav napad? Čedi je ukinuto obezbeđenje o trošku građana i on sada inscenira i organizuje kojekakve "incidente" ne bi li nekako opet dobio besplatne gorile da ga čuvaju mada ni on sam ne zna od koga bi ga čuvali. On je odavno popušena muštikla i potpuno je sumanuto da ima bilo kakvog opravdanja i potrebe da on ima bilo kakvo obezbeđenje, makar to bio i samo jedan policajac. Najgore je što on bezobrazno sve te "incidente" u medijima predstavlja kao nekavo ugrožavanje njegove dece i porodice što je očigledna bezobrazna laž. Dosta više, ti si čoveče istorija i tako se ponašaj.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17