• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

27.11.2021

16:03

Nebojša Bakarec: BLOKADA MOZGA!

Privatna arhiva

Politika

Nebojša Bakarec: BLOKADA MOZGA!

Podeli vest

Danas su lažni ekolozi, ekolozi od juče, pokazali svoje pravo fašističko lice. Odlučili su da po lepom danu, u subotu, kada se građani mnogo kreću, odlučili su da blokiraju saobraćajnice, mostove, iz čistog hira. Povoda nema. Tačnije ima. Povod im je održavanje Skupštine SNS na Novom Beogradu u Hali sportova i od 18. časova, velika akademija u Areni, na kojoj treba da prisustvuje bar 50.000 građana.

Ali lažni ekolozi, nisu odlučili samo da blokiraju Beograđane, već i Novosađane i građane drugih gradova. Blokada mozga! Zbog čega? Verovatno im je to naložila njihova pokroviteljka Viola fon Kramon, evroposlanica, zastupnica lažne države Kosovo, koja dolazi u Srbiju stalno i podržava lažne ekologe, čime se meša u unutrašnje poslove Srbije. Verovatno im je to naložio Dragan Đilas, koji stalno priziva haos u Srbiji. Blokada mozga!

Foto: Printscreen

Da li je ekološki, u subotu, po lepom danu sprečavati slobodu kretanja građana? Da li je normalno blokirati Beograđane da se neometano kreću gradom? Na kraju da li je normalno blokirati 50.000 članova jedne političke stranke da prisustvuju skupštini stranke u Beogradu? Ovakav primitivizam i nasilje nisu skoro zabeleženi u skrijoj istoriji političkog života. A da ovo podržavaju i tajkuni Đilas i Šolak, svedoči histerična pomama u pozivanju na blokadu Beograda i Srbije, koja dopire sa đilasovskih medija. Blokada mozga!

Foto: Printscreen

Lažni ekolozi i đilasovci putem đilasovskih medija poručuju svojim malobrojnim članovima i simpatizerima, da na svaki način spreče kretanje Beograđana, te članova i simpatizera SNS, koji žele da prisustvuju skupštini svoje stranke u Beogradu. Đilasovski mediji daju detaljne instrukcije za današnje blokade! Setimo se mračne prošlosti kada je Hitler doneo zakone kojima je Jevrejima sprečavao čak i slobodno kretanje! Na političku scenu Srbije su stupili lažni ekolozi, a pravi hitlerčići! Blokada mozga!

Foto: Printscreen

Danas su lažni ekolozi, đilasovci i njihovi mediji rešili da prirede pakao Beograđanima i nama naprednjacima. Svi oni koji su danas planirali da putuju u posete svojim porodicama, da odvedu decu kod bake i deke, ako ne daj Bože moraju da žure kod lekara, moraju da znaju da će to danas biti teško moguće, jer je takav hir lažnih ekologa i đilasovaca. Blokada mozga!

A danas je Đilasov partner, Vuk Jeremić izjavio na Izbornoj skupštini Gradskog odbora Narodne stranke Novi Sad, da Narodna stranka „garantuje da će po promeni vlasti biti revanšizma“. On najavljuje osvetu i krv, posle 3. aprila 2022. A lažni ekolozi i đilasovci, nisu hteli ni da sačekaju 3. april, odlučili su da se Beograđanima i Srbiji, osvete odmah, danas. Neće proći!  

Autor je član predsedništva i narodni poslanik SNS


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zdjurdjevic

pre 2 godine

Poslaniče Bakarec, da li je normalno da skupština izglasa ovakve zakone. Pervo preispitaj sebe i sopstvenu blokadu nozga koja kod tebe traje već duže vreme.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20