• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.11.2021

14:53

Zdravo, Majo! Hvala što ste Vi ovde sa mnom, uvek ste u sigurnim rukama! Video

printscreen

Politika

Zdravo, Majo! Hvala što ste Vi ovde sa mnom, uvek ste u sigurnim rukama! Video

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da najoštrije osuđuje svako vređanje na nacionalnoj osnovi, kao i svaki govor mržnje i isticanja argumenta da je neko ovakav ili onakav, jer pipada nekoj naciji.

 

- Zdravo, Majo! Prvo, ja znam da ste vi sa N1, koji ste mi rekli da ne smem da dođem na Makiško polje, danas najsrećniji što ste videli da je vaš predsednik veoma hrabar i da sam smeo da dođem ovde. Majo, hvala što ste Vi ovde sa mnom, uvek ste u sigurnim rukama i sigurna Vas ruka vodi u budućnost - rekao je Vučić.

 

 


Vučić je odgovarajući na, kako je rečeno, širenje govora mržnje na nacionalnoj osnovu na nacionalnim frekvencijama i to tako što je potpredsednica SSP prozvana kao rumunski neprijatelj i da li je to za njega način legitimne političke borbe.

- Apsolutno osuđujem svakoga ko bilo koga vređa na nacionalnooj osnovu. Marinika Tepić je lažov i žena koja ne postoji stvar koju nije uradila protiv naše države i ne postoji neodgovornost koju nije pokazala na nekom mestu, kao i Dragan Ðilas. Ja Rumune obožavam i Ukrajince i Bošnjake i Mađare... i nikome ne dam da nekoga napada zato što je neke nacionalne pripadnosti - naveo je Vučić. 

Više pročitajte OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Perica Savic

pre 2 godine

Predsednik brine o svim gradjanima ma kako oni mislili i sta radili tako i o novinarki N1.

Nešo N

pre 2 godine

Zna to i ta novinarka, ali mora da sluša svoje nalogodavce.

Dragan

pre 2 godine

Vučić,kao i svaki drugi građanin Srbije koji ceni prave vrednosti,nikada neće podržati vređanje na nacionalnoj osnovii.

Slavko

pre 2 godine

Mi nismo takav narod da nekog vređamo zato sto je druge nacionalnosti ili vere.

StaraNs

pre 2 godine

Majo iz N1 ne mozes ni ti ni tvoji sefovi da osporite napredak Srbije

Vlada

pre 2 godine

Tako i treba sa ovima iz N1. Samo da se čovek sprda sa njima jer su to i zaslužili

Klara

pre 2 godine

Slatko me je nasmejao predsednik. Verujem da se ovima iz N1 nimalo nije dopalo ali to i zaslužuju, samo da im se čovek smeje.

Kasija

pre 2 godine

N1 samo zna da postavlja pitanja koja su van svake pameti... Sramota šta rade a bave se jednim od značajnih poslova 21. veka

Jasmina Matović

pre 2 godine

Naš predsednik nikada neće podržavati vređanje na nacionalnoj osnovi, to je pravi predsednik jedne sređene države

Sara

pre 2 godine

Predsednik je osudio vređanje na nacionalnoj osnovi kao i širenje mržnje po istoj. Tako i treba svi da razmišljamo. Nije bitno ko je kakve nacionalnosti, bitno je kakav si čovek, kakva su ti dela i misli.

Romanija

pre 2 godine

Zna ta novinarka da postavlja pitanja predsedniku po nečijem nalogu i nije joj nimalo prijatno.

Jovica

pre 2 godine

Vučic je uvek tu za svoj narod i brine o nama!

Neca

pre 2 godine

Vučic nece dozvoliti da bilo ko vredja nacionalnu manjinu!

Sofija

pre 2 godine

Treba biti čovek, tako i delimo ljude na one koji to jesu i one koji nisu. A Marinika je odavno pokazala da čovek nije.

Zarko

pre 2 godine

Srbija je zahvaljujuci Aleksandru Vucicu jedna ozbiljna i stabilna, pre svega bezbedna drzava, koja brine o svim svojim gradjanima.

Slavica

pre 2 godine

Ne vredjamo nikog zbog njegove nacionalnosti, ili nekih drugih opredeljenja. Samo mozemo da konstatujemo da znamo ko je o Srbiji sve najgore pricao i radio, a to je gospodja Tepic.

Ilija

pre 2 godine

Marinika sve najgore o svakome prica, tudju decu napada, i onda danas kad je za nju neko nesto rekao, ona odmah glumi neku zrtvu.Licemerka.

djordje anunaki

pre 2 godine

Mariniku bi jedino mogao usporediti sa krmacom u teranju, ali ne mogu da vredjam te zivotinje pa tako ne znam sa cime bih to stvorenje usporedio.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija