• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.12.2021

14:35

Pozivate se na ljude koji svakodnevno lupetaju gluposti o Srbiji i još primaju pare za to! Ana Brnabić "dezintegrisala" N1!

printscreen

Politika

Pozivate se na ljude koji svakodnevno lupetaju gluposti o Srbiji i još primaju pare za to! Ana Brnabić "dezintegrisala" N1!

Podeli vest

Jedan od osnivača projekta za izveštavanje o korupciji i organizovanom kriminalu Dru Saliven izjavio je da očekuje da će lista za sankcije američkog ministarstva finansija biti proširena na Andreja Vučića i Nikolu Petrovića, a premijerka Srbije Ana Brnabić kaže da smatra da je to još jedna u nizu laži i notorna glupost


Brnabić je odgovarajući na pitanje novinara N1 televizije da li je zabrinuta zbog te izjave istakla da apsolutno nije.

"Apsolutno nisam zabrinuta za to što je rekao taj gospodin Saliven jer mislim da je to notorna glupost. Neshvatljivo je da neko može nešto tako da kaže. Ne znam kredibilitet tog čoveka, ja se izvinjavam, niti znam njegovu organizaciju, ali mislim da je to lupanje gluposti na međunarodnom nivou i nadam se da će nekada neko pozvati na njegov kredibilitet kada se pokaže da to nije tačno", kazala je Brnabić.

"Videla sam gomilu takvih međunarodnih analitičara i stručnjaka koji svakodnevno lupaju gluposti o Srbiji, primaju novac za to. Da li ovaj prima novac i od koga, ne znam, ne bih ni ulazila u to, ali sam videla takve laži o Srbiji za koje niko posle nije ni odgovarao, niti se izvinio, niti je bilo šta dodao na tu temu, već je nastavio sa novim lažnim vestima. Mislim da je ovo zaista notorna glupost", kazala je.

Foto: printscreen

Premijerka ukazuje i da smatra da je malo neprofesionalno samo tako prenositi bilo koga da kaže bilo šta o bilo kome bez ikakvih dokaza ili pitanja dalje na tu temu.

"Mislim i da je malo neprofesionsionalno samo tako prenositi bilo koga, da kaže bilo šta o bilo kome".

Ironično navodi da je sigurna da se Andrej Vučić "prepao i da ne zna šta će od sebe".

"Možda mu zaplene svu onu nepostojeću zemlju u Vojvodini ili Win Win koji je njegov ili nije njegov, ili Franš, koji je njegov ili nije njegov, blokirati mu sve račune, ali s obziroim da smo čuli tolike laži, verujem i da je ovo jedna bezočna laž", navela je premijerka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan

pre 2 godine

U zatvor ćeš i ti Vučićeva lezbačo za sva nedjela i lopovluke. I ti i tvoj brat. I Vučić, i Andrej i Danilo, ne brini...

Samo pitam

pre 2 godine

Jel uspela sklopiti dve prosto prosirene recenice bez urnebesnih lapsusa? Smarate sa ovom mega glupacom. Zar Vas nije blam hvaliti tuku? Bez obzira ko za koga glasa, glupa je ko noc, i svi vriste od smeha. Cela Planeta nam se podsmeva... U cemu je stvar?

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija