• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.12.2021

10:33

Grčiću, do Nove godine stabilizuj stvari, a onda, Mićo, radi ti nešto drugo!

printscreen

Politika

Grčiću, do Nove godine stabilizuj stvari, a onda, Mićo, radi ti nešto drugo!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u selu Seništa poručio v.d. direktoru EPS Miloradu Grčiću da do Nove godine stabilizuje stvari, a onda "da radi nešto drugo"

- Grčiću, što mi nisi javio da si imao manji požar na B1? Nije pitanje što ste rešili, nego što mi nisi javio? Ja to ne treba da čujem iz Bezbednosne informativne agencije, već to treba da čujem od tebe! A ne da dobijam u jutarnjem izveštaju! 

- Da me ne opterećuješ? Dobro... I zato ne gasiš A5 još, iako uglja nema dovoljno? Je l stiže ovo što smo uzeli? To je važno. 

- Ja mislim da do Nove godine ti to stabilizuješ, a onda, Mićo, nešto drugo da radiš...  - rekao je Vučić. 

Vučić: Računajte kao da je grčIć već podneo ostavku! 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je gostujući u specijalnom izdanju Nacionalnog dnevnika pre 10 dana govorio o aktuelnim temama, pre svega o havariji u EPS-u tokom nevremena prošlog vikenda i o smeni direktora Milorada Grčića.

- Računajte da Milorad Grčić kao da nije na tom mestu, računajte poslednjih četiri dana kao da je već podneo ostavku, tu je samo dok se ne uspostavi sistem - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 2 godine

Treba smeniti ljude koji samo primaju platu a ne rade svoj posao kako treba. Još uvek ima poštenih ljudi, treba im dati prostora. Vučić neće da trpi lenštine!

Nine

pre 2 godine

Ovako radi ozbiljan i odgovoran predsednik,susreće se sa dobrim meštanima po brdima i poručuje preko malih ekrana direktoru javnog preduzeća da bi nešto trebao uraditi

Milan

pre 2 godine

Svako ko ne postuje svoju funkciju i ne obavlja je kako treba, zasluzuje da prodje kao Grčić.

Marija

pre 2 godine

Apsolutno se slazem sa Predsednikom. Neko mora da snosi odgovrnost za sve greske napravljene i zbog kojih narod ispasta. Grčić neka razmisli sta je uradio, a sta je mogao da uradi da je samo reagovao na vreme i onako kako treba.

Jelena

pre 2 godine

Kod Vučića je sve javno, a to je ono što ga čini još većim i daje mu još jedan plus

boki

pre 2 godine

Gradani Sjenice Tutina Pazara traze sve od drzave .Koliko gradani lokalni mocnici ispunjavaju obaveze prema drzavi postuju drzavu.Sad treba predesnik da resi za 2 g sto 40 g se neradom sve unistilo .Prvo odgovornost ispekciha ko je kriv za propast kraja pa onda pomic drzsve.Svi traze novac a drzsca olsko deli bez kontrole trosenja

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija