• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

31.12.2021

20:39

KURTI I EKIPA ĆE DOBITI PO PRSTIMA, RUSIJA OVO NEĆE TRPETI! Priština provocira Moskvu, diplomata iz Rusije  "persona non grata" u lažnoj državi!!

Politika

KURTI I EKIPA ĆE DOBITI PO PRSTIMA, RUSIJA OVO NEĆE TRPETI! Priština provocira Moskvu, diplomata iz Rusije "persona non grata" u lažnoj državi!!

Podeli vest

Proglašenje ruskog zvaničnika u Unmiku za personu non grata od strane vlasti u Prištini predstavlja provokaciju, saopštila je ambasada Rusije u Srbiji

Kako prenosi Sputnjik, danas su „takozvane ''vlasti'' Kosova objavile da ''proglašavaju za personu non grata'' službenika Unmika, koji je državljanin Rusije, zbog navodne aktivnosti koja je nespojiva sa diplomatskim statusom".

„Smatramo ovu ''odluku'' Prištine još jednom antiruskom i anti-UN provokacijom koja je preduzeta kako bi se pridobila naklonost zapadnih mentora. Polazimo od toga da u skladu sa međunarodnim pravom i rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti UN, koja je ključna za rešenje kosovskog pitanja, ona nema nikakve pravne posledice", navodi ruska ambasada.

AMERI, TO JE ODLIČNA IDEJA, PROVEDITE JE U DELO! Vašington razmišljao o otcepljenju Srpske i pripajanju Srbiji! ŠOK OTKRIĆE, SARAJEVO ĆE POLUDETI...

Pozvali su administraciju UN u regionu da osigura bezbednost njenih ruskih službenika.

Ministarka spoljnih poslova privremenih institucija u Prištini, Donika Gervala Švarc proglasila ruskog zvaničnika u Unmiku za personu non grata.

PUTINU PUKAO FILM, NEĆETE SEVERNI TOK 2?! OK, IMAĆETE SNAGU SIBIRA 2! Evropa je matirana, ima samo jedan izbor - DA NA KOLENIMA MOLI RUSIJU!

Gervala Švarc je ocenila u svojoj objavi na Tviteru da Priština stoji uz svoje saveznike u delovanju protiv "zlonamernih akcija koje ugrožavaju nacionalnu bezbednost i ustavni poredak tzv. Kosova", prenosi Sputnjik.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

Šiptari su "svetska sila"! Rade sve što oni hoće, može im se.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija