• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: bl-portal

21.01.2022

20:18

DODIK: UŽASNUT SAM INFORMACIJOM O PRIPREMANOM ATENTATU NA VUČIĆA!

printskrin/instagram/buducnostsrbijeav

Politika

DODIK: UŽASNUT SAM INFORMACIJOM O PRIPREMANOM ATENTATU NA VUČIĆA!

Podeli vest

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da je užasavajuća informacija koju je dobio MUP Srbije o postojanju operativnih saznanja da organizovana kriminala grupa na čijem je čelu crnogorski državljanin Radoje Zvicer ima za cilj ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Ovu informaciju srpskoj policiji javio je Europol

- Nigde nije zabeleženo da mafija na tako gnusan način pokušava da se obračuna sa predsednikom države kao što se to već godinama radi prema Aleksandru Vučiću. Jasno je da raznim kriminalcima i članovima mafije smeta jaka Srbija, na čelu sa Vučićem, spremna i odlučna da se bori protiv organizovanih kriminalnih grupa - istakao je Dodik.

Prema njegovim rečima, takvim kriminalcima odgovora bezakonje, nasilje i urušena politička stabilnost u Srbiji i za to im veliku smetnju predstavlja Vučić koji to ne dozvoljava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija