• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.01.2022

23:06

SRBIJA NE SME I NEĆE DA DOZVOLI ZVERIMA DA JE METKOM ZAUSTAVI!

Tanjug

Politika

SRBIJA NE SME I NEĆE DA DOZVOLI ZVERIMA DA JE METKOM ZAUSTAVI!

Podeli vest

Srbija ne sme i neće da dozvoli zverima da je metkom zaustave, unište, ubiju. Plan okorelih ubica i monstruma iz najopasnijeg kriminalnog klana da ubiju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, o kom je našu državu zvanično obavestio Europol, znači ništa drugo do - planiranu egzekuciju svake šanse za budućnost u ovoj zemlji, rekao je potpredsednik SNS Vladimir Orlić

Znaju zlikovci ko im je najveća pretnja, ko je jedini imao hrabrosti, snage i odlučnosti da im se suprotstavi. Znaju ko je zaslužan što su njihove horde poslate iza rešetaka srpskih zatvora, njihovi prljavi poslovi u našoj zemlji razbijeni, a njihove glavne vođe iz država regiona naterane u beg. Znaju ko im je objavio rat i poveo ga - bez kalkulacija i bez kompromisa. Zato su svoje nišane usmerili prema Aleksandru Vučiću.

Ali sve to isto zna i Srbija, pošten i pristojan narod, ponosan što danas ima predsednika rešenog da svu decu ove zemlje zaštiti od tog ološa, pred koji nije smeo da stane niko drugi. Taj narod danas, složno i snažno, stoji uz Aleksandra Vučića i brani pravo na život Srbiji.

Svako će u ovim danima, svojim odnosom prema ovom pitanju, jasno kao da ostavlja trag u snegu da pokaže: na koju se stranu sam odredio. Na jednoj strani stoje krovoločni zlikovci, najopakiji kriminalci i ubice, svi njihovi politički i medijski satrapi, svi lovci na glavu Aleksandra Vučića i krvoloci ovog naroda. Na drugoj strani je - Srbija.

Srbija slobodna, ponosna, odlučna u zahtevu da se pravdi privedu svi umešani u pakleni plan atentata na njenog predsednika, ali i u rešenosti da se bori i u toj borbi pobedi. Ta je Srbija pokazala da nema nameru da se sklanja pred najgorima. Već im u lice, jasno i glasno, ponavlja reči Aleksandra Vučića: predaja nije opcija, niti će ikada biti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Juga

pre 2 godine

Srbija nece stati jer Srbija je postala jaka, odvazna i bolja zahvaljujuci Aleksandru Vucicu. Vucic je primer svima kako treba da izgleda jedan uspesan, posten i hrabar politicar.

Viki

pre 2 godine

Cela Srbija je uz predsednika. Ne moze mu niko nista. Najjaci je.

Dejan

pre 2 godine

Srbiju ništa zaustaviti a narod će čuvati o braniti najboljeg predsednika Aleksandra Vučića.

Dser

pre 2 godine

Srbija je postala trazena zemlja za investicije, do sada borba nije bila laka.

OGLASILA SE VLADANKA MALOVIĆ I POSLALA MOĆNU PORUKU NAKON ŠOK SAZNANJA DA SE PRIPREMA ATENTAT NA VUČIĆA!
Politika

OGLASILA SE VLADANKA MALOVIĆ I POSLALA MOĆNU PORUKU NAKON ŠOK SAZNANJA DA SE PRIPREMA ATENTAT NA VUČIĆA!

Povodom saznanja da je policija države iz EU alarmirala srpski MUP i da su posredstvom Evropola potvrđene sve dobijene informacije o planiranom atentatu na predsednika Aleksandra Vučića, a uverena da će srpske bezbednosne službe učiniti sve da sačuvaju život predsednika, pozivam naš narod na apsolutno jedinstvo i pribranost, rekla je visoka funkcionerka SNS Vladanka Malović

21.01.2022

21:08

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija