• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.01.2022

09:26

VLADETA JANKOVIĆ STOPAMA MARINIKE I ĐILASA! Zašto nas terate da kažemo da Srbi nisu genocidni i zašto tražite da kažemo NE NATO-u?

Printscreen

Politika

VLADETA JANKOVIĆ STOPAMA MARINIKE I ĐILASA! Zašto nas terate da kažemo da Srbi nisu genocidni i zašto tražite da kažemo NE NATO-u?

Podeli vest

Diplomata i profesor, Vladeta Janković, kandidat za gradonačelnika Beograda SSP-a je u jednom gostovanju sa dozom zgražavanja pričao o srpskom političaru koji je govorio da Srbi nisu genocidan narod i da država ne treba da postane članica NATO-a

- Gledao sam skoro "Utisak nedelje" i ono je bilo, znate, zabrinjavajuće, a i uznemirujuće - rekao je Janković aludirajući na gostovanje Boška Obradovića, koji je tada istakao da opozicioni lideri ne zaslužuju glas naroda jer ćute o Kosovu i govore kako je srpski narod genocidan.

Vladeta Janković, diplomata i profesor, je sudeći po ovakvim izjavama, krenuo stopama Marinike Tepić i Dragana Đilasa, koji žele da Srbija bude članica NATO i prizna da je počinila genocid u Srebrenici.

Podsećamo, načelnik Generalštaba Vojske Srbije iz vremena vladavine Demokratske stranke Zdravko

Ponoš predsednički je kandidat Đilasove SSP, o čemu je Đilas otvoreno govorio u ime svoje stranke, ali i čitave opozicije, u medijima koje kontroliše.

Naime, deo opozicije koji predvodi Marinika Tepić zalaže se za to da Srbija prizna navodni genocid u Srebrenici i uvede zakon po kom će negiranje tog "genocida" biti kažnjivo i podrazumevati krivično gonjenje.

Tepić je čak i jedan od potpisnika predloga takve rezolucije koji je trebalo da se nađe u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Pored toga, Marinika Tepić neprestano zamenjuje teze i tvrdi kako je u Srebrenici počinjen genocid "u naše ime". Ništa se u Srebrenici nije dogodilo "u naše ime", niti je 99,99 odsto Srba znalo šta se tamo dešava, niti su slali bilo koga da vrše bilo kakve zločine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milorad

pre 2 godine

Nadam se da ce sva ta bulumenta posle ovih izbora otici u politicku i svaku drugu istoriju.

Joyce

pre 2 godine

G-din Vladeta Janković veliki narator antičke istorije Helena. To mu je dobro išlo. Ne znam zašto je promenio smisao svog postojanja.

Nebojsa

pre 2 godine

Kakav idiot,sliku bi trebali da stave u udzbenik kao primer idiota.

ZoranP

pre 2 godine

Što to ne reče 1999 godine. Nigde ga nije bilo, ali njemu nije slat poziv na mobilizaciju. Bruka od čoveka.

Amater

pre 2 godine

COVEK U 81 GODINI HOCE DA BUDE GRADONACELNIK..

Rade R

pre 2 godine

A jel nekoga iznenađuje ovaj, ne mogu ga nazvati gospodin a teško i čovek! Jel neko veruje da je on nešto bolji od Đilasa, Marinike i ostalih!? Ne! Ista su to .....!

laki

pre 2 godine

E Vladeta Vladeta, vidimo kako si zastupao intefese Srbije ka o smbasadoror j..o te ona ko te podfavkk za ambasad ora, djubre jedno Vukovo.

Jeka

pre 2 godine

Da li je realno da neki tamo kreten kao ovaj Janković ili Đilas hoće i žele da vode Srbiju a uporno i svakog dana pljuju po njoj,vređaju Srbe i omalovažavaju a očekuju pobedu na izborima.Ozbiljno bolesni likovi.

Boban

pre 2 godine

Ovaj covek vise i ne zna o cemu prica cim moze ovako da govori o svom narodu.

Boban

pre 2 godine

Ko ga je predlazio on je jos i dobar kandidat za gradonacelnika.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17