• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.02.2022

14:11

SAD JE SVE JASNO! Evo ko stoji iza "ekoloških pokreta" u Srbiji!

Beta

Politika

SAD JE SVE JASNO! Evo ko stoji iza "ekoloških pokreta" u Srbiji!

Podeli vest

Mislim da je dobar korak osnivanje MORAMO, izborne koalicije koju čine Ne davimo Beograd, Ekološki ustanak i Otvorena građanska platforma "Akcija"... Oseća se izvesno buđenje, energija, što se može veoma dobro oslikati u reči "moramo". Jer ona kaže: kada ako ne sada i ko ako ne mi, rekao je Simon Ilse, direktor nemačke političke fondacije Hajnrih Bel za Srbiju, u intervjuu za đilasovski portal Vreme


Ilse u intervjuu otvoreno kritikuje aktuelnu vlast u Srbiji, pre svih predsednika Aleksandra Vučića i premijerku Anu Brnabić, a sve najbolje govori o takozvanim "ekološkim" pokretima.

Foto: printscreen

Ilse, uz neskrivenu podršku srpskim "ekolozima", poručuje da su predstojeći izbori možda poslednja prilika opozicije da nešto promeni i poručuje da "će nas se deca stideti ako sada nešto ne učinimo".

Foto: printscreen

Govoreći o nedavnim protestima protiv kompanije Rio Tinto, Ilse naglašava da su ekološke organizacije organizovale proteste "zato što je ljudima muka", a ne zašto što su finansirane iz inostranstva.

Foto: printscreen

On u istoj rečenici, iako ni jednom jedinom rečju ne demantuje da se "srpski ekolozi" finansiraju iz inostranstva", napada premijerku Brnabić jer je skrenula pažnju na tu činjenicu, naglašavajući da su njene izjave uvreda za građane Srbije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Edo Bakarec ustaški zapovjedni

pre 2 godine

Mnogi diktatorčići i diktatori pre Aleksandra Veličanstvenog (AV!) su otplovili kad im je isteklo vreme. Zapadnjaci ih dovedu na vlast zbog svojih ciljeva, pa kad im istekne vreme...

Fikus

pre 2 godine

Zašto se ta bitanga ne proglasi za personu non grata u Srbiji. On bi da zatvori i železaru Smederevo i RTB Bor i sve što u Srbiji vredi pa da moramo sve da kupujemo od njega iz nemačke. Pobogu ljudi, to je direktan napad na Srbiju i to ni manje ni više nego od ljudi koji finansiraju "ekologe" u Srbiji.

Rade R

pre 2 godine

Ma nema, " vole" nas ove Švabe! "Vole" nas više nego mi sami sebe! "Tuga jedna" koliko smo mi "glupi" pa nemamo pojma šta je za nas "dobro"! Nego fašisti moraju da traže, ovde po Srbiji, neke "pametne" i "dobre" ljude da nam otvore oči! Neke poput Zelenovića, Ćute Mute, i ostalih, koji će tek posle izbora, ako naprave neki rezultat, da se ujedinjuju sa Đilasom i ostalim "dobrim" ljudima, a dotle će da pričaju: "nije Ponoš naš kandidat"! Baš su "namazani" a narod je "glup" pa nemože da provali njihove namere! E jadna li je ova naša opozicija, svaka čast izuzecima, ali ovo je užas ko se sve trpa da bude neko i nešto! ŠLJAM NAJGORI!!!

Djurdja

pre 2 godine

Nije uzalud, odavno, receno Samo Sloga Srbina Spasava. Ako se i dalje cvrsto drzimo ovoga ne mogu nam nista ni ovaj Hajnrih Bel, ni Ponos, ni Jankovic, ni Marinika, ni Grigirije sa sve Violom, ni ceo orkestar Djilasove kamarile.

Marcco

pre 2 godine

A jel ova država čula za "persona non-grata"? Pa ako moramo da trpimo neke ambasadore, jel moramo da trpimo i članove nekih udruženja stranih građana?

Čarapan

pre 2 godine

Dozvole su oduzete Englezima a biće dodeljeno Nemačkim firmama ,direktor za Srbiju biće Ćuta

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija