• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.02.2022

09:57

DRAGI PRIJATELJU, VUČIĆU, MOJA SUPRUGA I JA VAM ZAHVALJUJEMO NA PORUCI - POZDRAVITE SRPSKI NAROD!

printscreen

Politika

DRAGI PRIJATELJU, VUČIĆU, MOJA SUPRUGA I JA VAM ZAHVALJUJEMO NA PORUCI - POZDRAVITE SRPSKI NAROD!

Podeli vest

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan zahvalio je na Tviteru srpskom kolegi Aleksandru Vučiću zbog njegovih želja za brzim ozdravljenjem i uputio pozdrave srpskom narodu...

 

- Dragi prijatelju Vučiću, i ja i moja supruga Vam zahvaljujemo na poruci. Upućujem pozdrave srpskom narodu preko Vas - napisao je Erdogan na Tviteru.

Foto: printscreen Twitter

Podsetimo, predsednik Vučić je sinoć poželeo brz oporavak turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu i njegovoj supruzi koji su zaraženi korona virusom.

– Dragi prijatelju, želim Vama i Vašoj supruzi brzo ozdravljenje i potpun oporavak. Neka Vam svaki novi dan ulije novu snagu i odlučnost da još više radite na napretku Vaše zemlje i naroda – napisao je Vučić na Tviteru.

Turski predsednik je objavio da su on i njegova supruga pozitivni na korona virus i da imaju blage simptome.

Erdogan je naveo da je zaražen omikron varijantom virusa.

– Danas sam dobio pozitivne rezultate kovid testa koji smo ja i moja žena uradili posle blagih simptoma. Nastavićemo da radimo od kuće – napisao je Erdogan na Tviteru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija