• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.02.2022

09:52

Zbog devojke je preskakao ogradu! Vučićev drug iz vojske otkrio nepoznate detalje! Predsednik: Jeste, u čizmama sam prelazio reku! Hvatali su me više puta!

printscreen RTV Pink

Politika

Zbog devojke je preskakao ogradu! Vučićev drug iz vojske otkrio nepoznate detalje! Predsednik: Jeste, u čizmama sam prelazio reku! Hvatali su me više puta!

Podeli vest

Aleksandar Vučić ekskluzivan je gost "Novog vikend jutra" na TV Pink, a kao iznenađenje za predsednika Srbije u program se uključio njegov drug iz vojničkih dana Srđan Mitrović i otkrio detalje koje javnost nije znala

 

- Upoznao sam Vučića posle školovanja, došao sam na stažiranje u Sarajevu. Ispalo je da ćemo biti u istoj četi, i pripao sam tu. Nakon upoznavanja mi je rekao sa kum ću biti, a onda mi je napomenuo da je taj jedan komandir zvezdaš - nasmejao se njegov prijatelj Mitrović.

Kako je dodao, uspomene iz vojske su mu posebno drage, i dosta je lepih priča i dogodovština. On se potom dotakao i njihove rutine, navodeći da su stalno komentarisali i prepričavali kako im je protekao dan u vojsci.

- Bilo je i vojničkih ljubavi. Znam da je kružila priča da je Vučić zbog neke cure bio spreman da radi neke stvari koje nisu dozvoljene u JNA. Da je izlazio bez dozvole, preskakao ogradu.

Predsednik je zatim prokomentarisao prilog i priznao da je bežao iz vojske.

- Jesam, bežao sam ja. Imali ste onu žičanu ogradu, ja sam u čizmama bežao preko ograde i prelazio reku, nekad budem mokar do butina, kada zimi nadođe voda. Šta da radite? Budete mladi, kratko vreme traje i da zaljubljenost, pa mislite da zvezde možete da dohvatite! Pa su me hvatali više puta!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovan

pre 2 godine

Da budem iskren i ja sam preskakao ogradu kasarne/aerodroma u Batajnici za vreme skolovanje u vojnoj skoli :)

Jakov

pre 2 godine

Tako i treba. Zbog ljubavi covek treba sve da uradi

Sehemimi1

pre 2 godine

To je normalna situacija,to sada nikome nije jasno jer ne sluze vojsku i ne shvataju rezim,red i rad vojske i kako je to bilo. Da se ja pitam vojska bi bila kao i pre za svu zdravu decu i mladice, da se nauce reda i rada.

Mile

pre 2 godine

Velika čast za ogradu da bude preskočena od strane ovakvog državnika

Nemanja

pre 2 godine

Niko nema da kaže nikakvu lošu reč za ovog čoveka, samo napred.

Nena

pre 2 godine

Covek je zbog ljubavi spreman na razne ustupke i nestasluke. Svi smo mi satkani od emocija .

Teo

pre 2 godine

Ljubav sve pokrece. Mladost je lepa sama po sebi.

Jeka

pre 2 godine

Kao i svi mladi predsednik je radio razne ludosti zbog ljubav!

Ina

pre 2 godine

Svi smo mi cinili razne ludosti zbog ljubavi, pa i ovo preskakanje ograde je opravdano. Mora da je predsednik bio bas zaljubljen.

Jovana

pre 2 godine

Mladost ludost. To je lepo secanje na vojnicke dane provedene u vojsci, a secanje Vraca u mladost i lepe dane.

Olja

pre 2 godine

Svi kad se setimo mladjih dana i dogadjaja, izmame nam osmeh na lice i setimo se starih ljubavi zbog kojih smo svasta radili.

Simic Dusica

pre 2 godine

Iz njegovog gostovanja na Tv Pink-u i prilozima koji su emitovani,mozemo da vidimo da je od malena postavljao visoke ciljeve i samo iskrenim srcem i borbom ih ostvarivao.

Vladana

pre 2 godine

Naš predsednik ima veliko srce.Tako i treba!

Vladana

pre 2 godine

Naš predsednik je velikodušan i iskren.Karakteristike velikih ljudi.

Snezana

pre 2 godine

Jako simpatično, ko Jos nije činio ludorije u mladosti. Jako lepo i hrabro , kao što je i dan danas ostao .

Loka

pre 2 godine

Zbog devojke se čine divne stvari, a predsednik je samo čovek koji je u mladosti isto činio kao i svi mladi, lepe stvari.

Ema

pre 2 godine

Jako lepe uspomene. Ljubav coveka natera na razne stvari, koje ni ne zna covek da moze da uradi.

Sasa

pre 2 godine

Kako je on mogao da bude u JNA 1988.g ako je rodjen 1970 ? ON laze i kad zine !!!

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija