• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.02.2022

09:38

Strašno sam nervirao oca jer sam ga ometao dok prati utakmice! MNOGO SAM ŽELEO DA POSTANEM SPORTSKI KOMENTATOR!

printscreen RTV Pink

Politika

Strašno sam nervirao oca jer sam ga ometao dok prati utakmice! MNOGO SAM ŽELEO DA POSTANEM SPORTSKI KOMENTATOR!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u Novom jutru na RTV Pink govorio o svom detinjstvu i otkrio da je imao želju da postane sportski komentator

Nakon što je pogledao svoj snimak iz detinjstva, nastao osamdesetih godina, Vučić se prisetio i bitnog događaja.

Predsednik je tokom komentarisanja snimka rekao i kako je kao dečak maštao da postane sportski komentator, kao i da se prijavio za audiciju koju je u to vreme organizovao Radio Beograd.

- Za mene je uvek bila bitna pobeda. Ovo je bila neka "Radost Evrope", tada smo primali vršnjake iz drugih EU zemalja. Tada je u našu porodicu došao Austrijanac Leopold Fišer, bio je stariji od nas. Oni nisu bili talentovani za sport, pobeđivali smo ih. Mi smo živeli za sport, mi za razluku od današnje dece, nismo ulazili u kuću. Za razliku od današnje dece mi s mo živeli za sport. Druga su vremena bila. Tada je radio Beograd organizovao aUdiciju za spikere, komentatore, mnogo sam želeo da budem sportski komentator, svakome sam glas znao. Nisam razumeo šta su zvučnici, pa se udubim u radio, ja nisam hteo da propustim ni sekund - rekao je Vučić.

Kako je dodao, oca je strašno nervirao jer je stalno ometao njegovo televizijsko praćenje pojedinih utakmica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
johny

pre 2 godine

vidi sad zla hteo da bude trener pa polagao ispite sad hoce da bude komentator uskoroce i to polagate Maricu MILOMIRE ako bude hteo da bude voditelj na Hepy TV ti ces biti Simo Spasic ZIVELA srbija sa vama takvima

Saradžogla

pre 2 godine

Нервирао оца! ... Ел вам је јасно да је злоћа! Ало,Председниче,својим радом си допринео могућнос да изгубиш власт.Бирао си нестручне сараднике.Ана Брнабић ти је највећи промашај!А када почне да те хвали или брани Вучићевић то ти је да ... Добро,да се не изражавам! ПС.Чак и ако Вучић једва победи ,као,напустиће чело СНСа? Не,биће смењен и седиште странке иде у Крагујевац.Староседеоци Србије преузимају коначно своју државу.Престаје погубна владавина босанских срба.ТРЕБИЊЕ ДА ИМА АЕРОДРОМ?Да га Србија сагради и после издржава а,на пример,београдска села немају канализацију? Додику је поклоњено МИЛИЈАРДА ЕВРА ОД СРБИЈЕ.Масовно отимају држављанство Србије да на вештачки начин донекле гласањем одрже Вучића на власти?Пишем,донекле ...

johny

pre 2 godine

hahahha haahaah bacate komentare sa istinom dali da ga malo hvalim hahahab ali u kurcu znam ja da vi morate ziviti i raditi kako drugi kaze ali dokle

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija