• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.02.2022

09:50

Đilasu smeta što Srbija ima kičmu! Našu državu ne vodi tinejdžerska ekipa VEĆ ČOVEK KOJI O SVEMU RAZMIŠLJA OD JUTRA DO MRAKA!

Fotoilustracija/Tanjug

Politika

Đilasu smeta što Srbija ima kičmu! Našu državu ne vodi tinejdžerska ekipa VEĆ ČOVEK KOJI O SVEMU RAZMIŠLJA OD JUTRA DO MRAKA!

Podeli vest

Tabloid Danas, koji je pod direktnom konrolom tajkuna i lidera SSP Dragana Đilasa, objavio je tekst o budućim odnosima Rusije, Srbije i lažne države Kosovo posle odluke Vladimira Putina da prizna nezavisnost područja u Ukrajini ističući u naslovu da je "tvrdoglavi Beograd između dve vatre", aludirajući na to da vrhovna vlast u Srbiji ima suviše dobre odnose sa Ruskom Federacijom

 

Ipak, ono što Dragan Đilas, kome očigledno smeta to što Srbija ima kičmu, ne razume jeste to da naša država i predsednik Aleksandar Vučić ne donosi odluke ni o čemu pod pritiscima.

Nije Beograd, nije država Srbija tvrdoglava, već Srbija ima svoju nezavisnost, svoje stavove, kičmu i ne donosi odluke ni o čemu pod pritiscima.

Srbiju ne vodi tinejdžerska ekipa sa koledža, nego čovek koji promišlja od jutra do mraka i gleda na sve dugoročno. Aleksandar Vučić se ne vodi mišlju Ma, uradiću sve što treba samo da se dopadnem svima i da preguram još jedan dan u fotelji, a upravo tako su prethodnici radili i sa Kosovom i Metohijom, odnosima sa Republikom Srpskom, ekonomijom… 

To Srbiji ne sme da se ponovi! Srbija mora da nastavi da korača uzlaznom putanjom, da nastavi sa investicijama, ulaganjima u puteve, pruge, bolnice, povećavanjem plata i penzija, životnog standarda. 

Foto: printscreen

Ovakvi napadi đilasovskih medija na državu Srbiju i njenog predsednika imaju za cilj da izazovu nemir i nestabilnost, ali na njihovu veliku žalost većina građana Srbije vidi istinu i shvata kome treba da ukaže svoje poverenje na predstojećim izborima, dok ekipa okupljena oko Đilasa svakim danom sve više tone zahvaljujući svojim antisrpskim i antidržavnim stavovima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Peđa

pre 2 godine

Ekipa oko Dragana Đilasa je sklona malverzacijama. Znamo koliko su se njemu blisi ljudi obogatili na nezakonit način.

Kalina

pre 2 godine

Srbiju ne vodi tinejdžerska ekipa sa koledža, nego čovek koji promišlja od jutra do mraka i gleda na sve dugoročno.

Sanja

pre 2 godine

Srbija ima svoju nezavisnost, svoje stavove, kičmu i ne donosi odluke ni o čemu pod pritiscima.

Sanja

pre 2 godine

Ovakvi napadi đilasovskih medija na državu Srbiju i njenog predsednika imaju za cilj da izazovu nemir i nestabilnost.

Mirko

pre 2 godine

Našu državu vodi čovek koji ima stav i karakter i koji dan i noć radi za ovu zemlju.

Zoran

pre 2 godine

Nikada Djilas neće moći ni da pridje Vučiću i da mu stane na crtu!

Mirjana

pre 2 godine

Srbiju vodi covek koji razmislja o buducnosti i svom narodu ,za razliku od Djilasa koji razmislja samo o parama.

Milos

pre 2 godine

Ono sto Djilas prica niko vise ne uzima za ozbiljno jel i kada kaze nesto on uvek ide protiv nase zemlje.

Fikus

pre 2 godine

Pa zato je i plaćen da tako govori i tako piše ... Sutra na brifingu u USA ambasadi ima da se busa u grudi i da kaže: jel vidite kako ja podržavam vašu politiku

Marina

pre 2 godine

Vucic razmislja o svemu i radi svakodnevno za svoj narod ,dok Djilasa zanima samo funkcija i fotelja.

Njanja

pre 2 godine

Srbija je kroz ove godine vlasti SNS i predsednika Vučića ostvarila nezavisnost stabilnost podršku velikih država kao i saradnju kroz nivoe projekte i inovacije.

Rade R

pre 2 godine

Nije ni Đilas glup! On je samo bezobrazan i bahat! I on razmišlja, što gore Srbiji to njemu bolje!

Miro

pre 2 godine

Srbija je na Evropskom putu. Ako žele da usaglasimo vanjsku politiku sa EU možemo da im odgovorimo da smo na putu da uvedemo sankcije Rusiji. Pa kad stignemo....

Kaja

pre 2 godine

Djilas očigledno ima strah od uspeha Srbije, naša vlast se svim silama bori za uspešniju i lakšu budućnost nas i naše dece.

Sara

pre 2 godine

Odnosi Srbije sa svima korektni, saradljivi, zadnjih godina imamo sjajne puteve, sada i pruge, nove domove zdravlja, bolnice, školem, vrtiće, politike podrške turizmu, ekonomije, privrede, poljoprivrede, ali, Đilasu izgleda to smeta.

Veljko

pre 2 godine

Nerazumljivo je to sto neki aktivni politicari, sa pretenzijama da vode drzavu, mrze i blate svoju zemlju i po svetu. Stvarno...dno dna!

Desa

pre 2 godine

Dok nas ne prime u EU i ne zastite nas integritet da li je normalno da traze izjasnjenje

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17