• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.03.2022

23:28

LICEMERJE NAD LICEMERJEM! Najavljuju LINČ novinara i urednika, a zaboravili na BOJKOT opozicije dok govore o glasanju kao DEMOKRATSKOJ TVOREVINI!

Printscreen

Politika

LICEMERJE NAD LICEMERJEM! Najavljuju LINČ novinara i urednika, a zaboravili na BOJKOT opozicije dok govore o glasanju kao DEMOKRATSKOJ TVOREVINI!

Podeli vest

Đilasovski mediji sada organizuju emisije "Zato glasaj" i govore o glasanju kao civilizacijskoj demokratskoj tekovini. A gde su bili pre samo dve godine kad im je politička agenda reprezentovala bojkot opoziciju?!

- Progutali smo tu udicu, da je propagandna isto to i novinarstvo, da je propaganda isto što i poziv na glasanje. Ne, poziv na glasanje je naša profesionalna dužnost, jer je to teškom mukom izboreno pravo. Koliko god nam izgledalo da se nigde na planeti ne čuje vaš glas, smatram da u ime onih koji su krvarili za to što imamo, makar u njihovo ime je važno da koristimo ono za šta su se oni ozbiljno borili - kaže Rada Đurić.

Foto: Printscreen

Odjednom su se osvestili da glasaju jer su - pazite sad - neki davno zbog toga krvarili! Istovremeno, pokušavaju da opravdaju Obućinu i njeno sramno pozivanje na smenu vlasti svaki put na kraju uvodnika i da prikažu da je samo pozivala na glasanje, što nije tačno. Pozivala je da se glasa protiv vlasti rečima: "Nije tačno da su svi isti i nije tačno da se na izborima ništa ne menja. Nemojte da vas mrzi trećeg aprila".

Tek je danas malo ublažila, pa izgleda manje sugestivno za koga poziva.

Posle kritika koje su joj upućene od nas.

Foto: Printscreen

Hoće se reći - Vučićev nivo

Zato je potpuno u pravu Dragan Velikić koji je u vikend izdanju naših novina rekao kako "tvorci naprednjačke propagande moraju odgovarati za zločine". Zato se potpuno slažem sa Velikićem i iskreno se nadam da će Vučićeve medijske "ubice", koje su sve ovo vreme bezobzirno i rafalno pucale direktno u mozgove ljudi, odgovarati za taj zločin. Oni "kompletni idioti", što su onomad rušili potleušice po Savamali, milosrdna su vojska spasa, spram poluidiota koji su orgijali po televizijskim studijima, što kao prethodnica, što kao pozadinci ovog podstanara naših frižidera i rerni. Da, treba da odgovaraju!

Foto: Printscreen

Evo linča u najavi za sve novinare, urednike, političke i medijske analitičare koji su dobijali prostor u provladinim medijima u vreme Vučića.

Mi smo medijski zločinci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

I ove naše novinare iz pojedinih glasila Gebels školovao, a oni prevazišli učitelja! Odvratni ljudi! Mada nisam baš siguran dali se za te takve može reći "ljudi"! Samo imaju fizički ljudski oblik, i ništa više zajedničko sa tim pojmom! Užas kakvo zlo, kakva mržnja, bahatost i bezobrazluk! ŽIVEO PREDSEDNIK SRBIJE ALEKSANDAR VUČIĆ I NEZAVISNA DEMOKRATSKA SLOBODNA SRBIJA!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija