• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.03.2022

18:50

Siniša Mali u Lazarevcu: Penzioneri najbolje znaju da jedino Vučićeva politika obezbeđuje mir i stabilnost!

sns.org.rs

Politika

Siniša Mali u Lazarevcu: Penzioneri najbolje znaju da jedino Vučićeva politika obezbeđuje mir i stabilnost!

Podeli vest

Danas je u Lazarevcu sa penzionerima razgovarao kandidat sa liste “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve” Siniša Mali koji se zahvalio na podršci koju pružaju politici koju vodi predsednik Vučić, jer smo upravo zahvaljujući toj podršci od zemlje koja je bila na ivici bankrota napravili najbrže rastuću ekonomiju u Evropi

Snagu i stabilnost javnih finansija pokazali smo u doba pandemije, naveo je Mali i podsetio na jednokratne pomoći koje je država isplaćivala najstarijim sugrađanima, čime smo pokazali snagu naše ekonomije, ali i brigu o penzionerima . 

Penzije su danas sigurne, bezbedne, rastu iz godine u godinu, a do 2026. godine prosečna penzija iznosiće 500 evra, rekao je Siniša Mali.

Foto: sns.org.rs

Penzioneri najbolje znaju da je u teškim vremenima važno imati jaku i stabilnu državu, a jedino politika Aleksandra Vučića obezbeđuje mir i stabilnost, zajedno možemo sve, zaključio je Mali.  

Foto: sns.org.rs

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija