• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.04.2022

09:15

Vi ste bolesnici, nesrećne ustaše! HRVATSKI MEDIJI NASTAVLJAJU BOLESNU KAMPANJU PROTIV ALEKSANDRA VUČIĆA!

printscreen

Politika

Vi ste bolesnici, nesrećne ustaše! HRVATSKI MEDIJI NASTAVLJAJU BOLESNU KAMPANJU PROTIV ALEKSANDRA VUČIĆA!

Podeli vest

Hrvatski mediji nastavljaju sa bolesnom kampanjom protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Hrvatski portal Večernji list objavio je skandalozni tekst pod naslovom Vučić je toliko opsednut Hrvatskom da je to kod njega postalo hronična bolest iz kojeg se jasno vidi da je jedini motiv ovih napada činjenica da im ne odgovara jaka i stabilna Srbija koju je stvorio Aleksandar Vučić, a koja je preuzela ulogu lidera u regionu od Hrvatske.

Predsednik Vučić nije uputio hrvatskom narodu nijednu ružnu reč, dok su njihovi novinari i novinarke juče doslovno spopadali predsednika i na biračkom mestu i u štabu Srpske napredne stranke. Oni nisu poštovali kućni red domaćina, ali su ipak imali priliku da postave pitanja, na koja im je predsednik smireno odgovorio.

Provokatorski i histerično su pokušavali da izazovu bilo kakvu lošu reakciju Vučića, a očigledno su ostali nesrećni jer je nisu dobili, pa sada praktično "reže" preko svojih medija.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 2 godine

Pa i nemaju baš puno razloga da budu nesrećni! Dok god ovi njihovi favoriti dobijaju i jedan glas dotle oni mogu da slave i da se nečemu nadaju, a mi da budemo jako pažljivi i oprezni, da vidimo šta je to u nama pa volimo svoje krvnike i neprijatelje! ŽIVELA SLOBODNA I NEZAVISNA DEMOKRATSKA SRBIJA NA ČELU SA PREDSEDNIKOM SRBIJE ALEKSANDROM VUČIĆEM! A vi ustaše ..., vidite šta ćete sa sobom! Bolje vam je da gledate svoje dvorište, da brinete o svojim problemima a ne da mučite našu muku! "Volimo" i mi vas!

Pravda

pre 2 godine

Poruka Hrvatima.evo imate Ponosa slobodan je.izdajnik SRPSKOG RODA ljigavac,Krajiski dezerter.

Stojan

pre 2 godine

Mora da je ekonomska situacija kod njih mnogo losa cim odvlace paznju na Vucica koji nema veze sa Hrvatskom niti se njima ikad bavi, samo toliko koliko mu posao nalaze. Oni su zaista opsednuti sa Srbima i sa svim sto je srpsko.

Lena

pre 2 godine

Srbija nikada vise nije imala razloga za slavljem.Velika stvar se dogodila za Srbiju. Gradjani su se ujedinili za buducnost, mir, stabilnost, za vedru buducnost nase dece. Hrvatski mediji su vodili jednu prljavu i moze se reci bolesnu kampanju protiv Aleksandar Vucic koji je postigao sto niko nije do sada ali zato sto je i radio i gradio za Srbiju kao niko do sada. Hrvatska nikada Srbiji nije prastala uspehe tako da je ocekivano da je ovaj boli i najvise. Srbija na celu sa Aleksandrom Vucicem nikada nije imala zlu krv ka Hrvatskoj u hrvatskom narodu i ovaj put ce ostati na istom putu.

pera

pre 2 godine

Alooooo, idioti ako imate imalo obraza trebalo bi da se pokrijete i ćutite....sutra ćete da kukate da nemate papira za dupe, ulje, pšenicu i to ćete da tražite od Vučića.... ko ima imalo mozga, sem mržnje trebalo bi da stavi prst na čelo i da se zapita.....šta mi to radimo...pa pocrkaćete od gladi stoko.....

Lili

pre 2 godine

Predsednik Vučić je ponos Srbije! Vodio je kampanju staloženo i mirno bez ružnih reči i prozivanja bilo koga! One koje to boli, koje boli njegov uspeh ispoljavaju to na veoma ne civilizovan i ružan način!Braćo Hrvati, treba da se poštujemo!

Zoran

pre 2 godine

Hrvatski mediji po difoltu na najniži mogući način udaraju na Srbiju i našeg predsednika.

Jovana

pre 2 godine

Ovakve stvari me uopšte ne čude kada je Hrvatska u pitanju. Srbija je bila i ostala njihova najveća rak rana i njihov večiti kompleks.

Ivana

pre 2 godine

Ne razumem samo na koji način bi Vučić smetao Hrvatskoj, osim što se bori za napredak Srbije i ima jako dobre rezultate u tome. To već nije promlem sa predsednikom, već problem sa uspešnim Srbijom za koju se svi mi borimo.

Dejan

pre 2 godine

Hrvati ne mogu da podnesu da će Vučić i dalje biti predsednik i da će se boriti za Srbiju.

Bora

pre 2 godine

Hrvati ne mogu da se pomire da je zivot u Srbiji mnogo bolji!

Jovanka

pre 2 godine

Nek Hrvati gledaju svoja posla da Srbiju puste na miru da ispunjava svoje ciljeve!

Petar

pre 2 godine

Hrvatska se ne pita koga će građani Srbije izabrati.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija