• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

10.04.2022

16:45

ZAPAD UCENAMA ŽELI DA U BEOGRADU POSTAVI ANTIRUSKU VLAST, BAŠ IH BRIGA ŠTA SU NA IZBORIMA REKLI SRBI! Čeka nas istorijska bitka!

AP/Reuters/Fotoilustracija

Politika

ZAPAD UCENAMA ŽELI DA U BEOGRADU POSTAVI ANTIRUSKU VLAST, BAŠ IH BRIGA ŠTA SU NA IZBORIMA REKLI SRBI! Čeka nas istorijska bitka!

Podeli vest

Lažna slika se namerno stvara da je u Srbiji na dnevnom redu glavno političko pitanje kakva će biti beogradska vlast i ko će upravljati Parking servisom i kanalizacijom u glavnom gradu. Nemojmo biti naivni, suština cele igre je da je neko na Zapadu rešio da se ucenama okrene kormilo Srbije od Rusije i da se zemlja izruči na tacni NATO alijansi

Samo politički nepismeni mogu da poveruju da posle ubedljive pobede Aleksandra Vučića na predsedničkim i vladajuće koalicije na parlamentarnim izborima, neki problem za dosadašnju vlast predstavlja to što je u tradicionalno opozicionom Beogradu tesan izborni rezultat.

Samo naivni laici mogu da nasednu da se zbog navodnih „neizvesnih" rezultata pominje čak i ponavljanje izbora u prestonici kao razrešenje izmišljene krize.

Beskrupulozna akcija Zapada

Mnogo je realnije, piše Predrag Vasiljević novinar Sputnjika, da je na delu beskrupulozna akcija evroatlantskih ambasadora u Beogradu koji ogoljenim siledžijskim ucenama pokušavaju da bildovanjem antiruskog raspoloženja veštački stvore nekakav svoj frankeštajnovski blok, najpre u glavnom gradu, a potom i u celoj zemlji, koji bi, korak po korak, raskinuo sve prijateljske veze Srbije sa Moskvom.

Svakom političkom analitičaru amateru, potpuno je jasno da vladajući naprednjaci zajedno sa socijalistima imaju puno džokera, otvorenih i latentnih, sa kojima bi koliko danas mogli da formiraju prestoničku vlast. Ali se to, ipak, nekako sprečava i taktički odlaže.

Nema dileme, Srbija je posle predsedničkih, parlamentarnih i beogradskih izbora na udaru nadrealnih i beskrupuloznih zapadnih ucena.

SASTANAK VUČIĆA I ĐILASA SUTRA U 16 ČASOVA!

Potpuno otvoreno, predsednik države Aleksandar Vučić objavio je i da je pod tim bezbrojnim „atomskim ucenama i pritiscima", Srbija promenila odluku i u Generalnoj skupštini UN, odustala od principijelne uzdržane pozicije i pod neviđenom diplomatskom torturom glasala za suspenziju Rusije iz Saveta za ljudska prava UN.

Zahtevi Zapada, Amerike i NATO-a praktično su isporučeni Srbiji u kaubojskom maniru, sa revolverom na slepoočnici, sa pretnjama ekonomskog i političkog kolapsa, ubijanja i izolovanja države i svakovrsnim sankcijama.

Toga su, naravno, svesni i u Rusiji pa ne vide gest zvaničnog Beograda u UN kao neprijateljski već kao neminovnost jedne male zemlje u svetskim razmerama koja jedina u Evropi nije uvela sankcije Moskvi i koja je izložena varvarskim pretnjama mnogo jačih siledžija.

NATO centri bi da biraju i ministre

Neverovatno ali istinito, u Srbiji mnogi zapadni centri moći svakodnevno u javnost proturaju čak i zahteve koga bi u budućoj vladi voleli da vide, a koga ne.

Svakodnevno, iz medijskih NATO baza šalju se signali koje stranke i delovi kojih koalicija ne bi nikako smeli da se nađu u vladajućem bloku, a koji delovi partija, pokreti i pojedini lideri su više nego dobrodošli.

Foto: Reuters/Fotoilustracija

SRBIJA IZMEĐU ČEKIĆA I NAKOVNJA, NATO nas pritišće da okrenemo leđa Rusiji...

Neprekidno, iz određenih zapadnih krugova stvara se percepcija da u Srbiji nije pobedio onaj ko je pobedio i da nije izgubio onaj ko je izgubio.

KORNETI SPREMNI ZA NOĆNO DELOVANJE! Više od 1.000 pripadnika Vojske Srbije i 100 sredstava savremene vojne tehnike u "Vatrenom štitu 2022"! (FOTO)

Pritom, da se razumemo, Zapad jednako „igra" na delove vlasti i opozicije, kao što jednako otpisuje delove vlasti i opozicije. Za njih u stvari nije bitno ko je vlast, a ko je opozicija, već ko će bespogovorno da ih sluša i da im služi, a ko ne. To je jedino merilo i tačka razdvajanja.

Gradi se nasilni medijski inženjering da Srbi u stvari nisu glasali za vojnu neutralnost i za čvrstu odluku da Srbija ne uvodi sankcije Rusiji, a jednostavnim pogledom na izborne rezultate vidi se da su Srbi upravo za to glasali.

Da skratimo:

Srbiju tek čeka totalna Zapadna i antiruska ofanziva, pa možda i presudna istorijska bitka da očuva svoju samostalnost i nezavisnost koju je izgradila.

I to je ubedljivo najdominantnija i ključna tema oko koje se sve vrti. A ne ko će voditi vodovod i gradski prevoz u Beogradu.

Bonus video!!!

https://informer.rs/tv-in/emisije/694111/replika-emisija



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera

pre 2 godine

tako je to kada birate Vucicija .. engleskog spijuna .. jel tako bradati skote?

Zlatko

pre 2 godine

Cijela prica je bezvezna.Ako Srbi zele u EU onda moraju uskladiti svoju politiku s politikom EU.Trojanskog konja nitko niti voli niti treba.A ako zele evroazisku uniju s Rusima i Kinom siroko vam polje .Nece previse nitko plakati osim mozda Srbi na kraju,ali dvostruku igru dugo jos igrati necete moci.

Bane

pre 2 godine

ako se to desi mi smo onda kurton drzava i treba da nas karaju svi

ratko

pre 2 godine

to stoko mozete u vasim zemljama idioti fasisticko nacisticki ovo je Srbbija i nosite se sto dalje

Fuj

pre 2 godine

Sta cemo u Rusiji? Da vrsimo genocid sa onim KGB isprdkom? Zar ne vidite da taj smesni zuti patuljak nema jednog prijatelja, sem staljiniste Lukasenka? Komunzam je mrtav, SSSR se raspao. zar ni to ne idite? Zemlj EU su najvece civilizacijsko dostugnuce. Nije nesto, ali je u odnosu na Putina i Lukasenka su raj na Zemlji. To vidi i slep. Naravno, ima raznih vrsta slepaca. A najgori ste Vi koji ste slepi od mrznje.

Zoran

pre 2 godine

NATO na čelu sa kaubojima dalje ruke od Srbije!

mali perica

pre 2 godine

Koji si ti degenerik. Pa ovaj tvoj izbacuje Rusiju iz UN-a, zemlju zahvaljujuci kojoj jos nismo izgubili Kosovo i Metohiju. jedina zemlja koja nas je uvek branila u UN. Sledece najavljuje sankcije protiv Rusije. Reci ce narod sta misli na ulici, kad veleizdajnik, i vi njegovi pomagaci budete krenuli u bezaniju, al necete imati gde da bezite sem kod Tonija Blera i drugih NATO saucesnika vasih. Pizdetine neopevane.

Sara

pre 2 godine

Rusijo I Putine, volim o VAS, neka crknu dusmani

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija